82-ejų metų moteris, garsėjanti kaip žmogus, ryžęsis begalei plastinių operacijų, išgyvena sunkų laiką. Bet kaip ji priėjo prie tokios apgailėtinos padėties?

Istoriją reikia pradėti nuo paskutinio praeito amžiaus dešimtmečio pabaigos, kadangi tada Jocelyn išsiskyrė su prancūzų milijardieriumi Alecu Wildensteinu. 1978 m. susituokusi pora susilaukė dviejų vaikų. Vis dėlto santuoka iširo, kadangi turtuolis buvo mėgėjas palakstyti į kairę, o sykį Jocelyn užklupo savo vyrą lovoje su 19-mete manekene iš Rusijos.

Apytikriai tuo metu Jocelyn nuotraukos dažnai šmėžuodavo bulvarinės spaudos puslapiuose. Dėl išvaizdos, savaime aišku. Moteris su tokiu įkarščiu darėsi plastines operacijas, kad jos veidas ir iš tiesų pradėjo panėšėti į katės snukutį. Šiaip jau vykdyti tokią transformaciją nebuvo vien Jocelyn sumanymas. Kates tiesiog dievino jos vyras, todėl įsigeidė, kad žmona jam primintų šį gyvūną.

Vykstant skyrybų teismui Moteris Katė nurodė, kad drastiškoms išvaizdos permainoms ryžosi pildydama vyro įnorius ir reikalavimus. Pora buvo išskirta Jocelyn palankiomis sąlygomis: skyrybų sutartis jai garantavo kasmetinę 100 mln. dolerių dydžio išmoką, be to, jai buvo leista pasilikti turtuolio pavardę.

2008-aisiais Alexas Wildensteinas mirė. Tačiau sutartis liko galioti, todėl jos sąlygos ir toliau buvo vykdomos. Bent kurį laiką. 2015-aisiais viskas pasikeitė – piniginės išmokos liovėsi.

„Jau aštuoneri metai kaip [mirusio vyro giminės] nieko nemoka. Skyrybų sutartis man tapo milžiniška problema“, – aiškina Moteris Katė dokumentinėje kino juostoje.

Už kurį laiką mokėtus pinigus Jocelyn susitvarkė gyvenimą pati ir aprūpino vaikus. Jai priklauso būstas Manhatane, nekilnojamojo turto objektas Mergelių Salose ir namas Afrikoje. Visa tai ji tebeturi, o štai trys prabangūs apartamentai „Trump Tower“ dangoraižyje jau konfiskuoti. Dabar Moteris Katė teigia visai neturinti pinigų.

„Sąskaitoje nulis“, – sako ji.

Moteris aiškina, kad su milijardieriumi išsiskyrė dėl dviejų priežasčių – jo chroniškos neištikimybės ir nuolatinio jos pačios žeminimo. Vyras, esą, pravardžiavo ją monstru.

„Jis mane kaltino dėl to, kaip atrodo mano veidas“, – sako Jocelyn.

Dabar ši įžymybė bičiuliaujasi su gerokai už save jaunesniu mados dizaineriu Lloydu Kleinu ir yra su juo susižadėjusi. Būtent L. Kleinas yra vienas iš būsimų dokumentinio filmo serijų autorius. Pora turi ir kitų su savo gyvenimo ekranizavimu susijusių planų. Vienas iš jų – tai realybės šou, kuriame, aišku, dalyvautų ir Jocelyn. Šou veikiausiai apsiims kurti ta kompanija, kuri darbavosi prie Kardashianų šeimos projekto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją