Internete pasirodžiusiame interviu anonse 14 metų mergaitė pokalbių šou vedėjai pasakoja, kaip kovoja su vis dar labai geliančiu popkaraliaus netekties skausmu.

Interviu su M. Jacksono dukrele bus parodytas sekmadienį per OWN televiziją. M. Jacksonas 2009 metų birželį mirė perdozavęs stipraus nuskausminamojo propofolio.

Jo gydytojas Conradas Murray buvo nuteistas ketveriems metams kalėjimo – jis buvo pripažintas kaltu dėl netyčinės popkaraliaus žmogžudystės.
Per interviu P. Jackson prabils ir apie savo ateities planus ir svajonę tapti aktore.

Paauglė jau kuria vaidmenį greitai pasirodysiančiame fantastiniame filme „Lundon's Bridge and the Three Keys“.

Per kitą interviu mergaitės teta Janet Jackson taip pat kalbėjo apie Paris ambicijas kine.

„Mes kalbėjomės, jog ji dar visai vaikas. Manau, jog viskam savas laikas, o dabar dar ne metas vaidinti kine. Sakiau jai, jog turėtų mėgautis vaikyste, mokytis ir palaukti, kol sukaks 18 metų. Ji labai stipri, protinga mergaitė. Tačiau tai pražūtinga pramonė. Nenorėčiau, kad mano vaikas ten patektų“, - sakė J. Jackson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)