Patirtimi pragaru pavadinusi M. Melinčiuk savo išgyvenimais pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Mergina teigė, kad vaizdo įraše papasakota istorija tik nedidelė dalis to, ką jai teko patirti.

Pasak ukrainietės, košmaras prasidėjo dar prieš vykstant į Libaną. Konkurso išvakarėse ji sulaukė, kaip pati teigė, ne vienos piktos žinutės iš rusų. Jie iš pradžių ištrynė merginos „Instagram“ paskyrą, o tada pradėjo skambinti į telefoną, paskambinus – grasino ją nužudyti.

„Jie grasino pagal mano IP adresą sužinoti, kur esu, ir nužudyti mane bei mano šeimą. Jie vadino mane nace ir fašiste. Jie grasino paleisti raketas į mano miestą ir sakė, kad mano veidą fotošopu perkėlė į pornografijos svetainę ir visur paviešino“, – su ašaromis akyse pasakojo mergina.

Ji taip pat sakė, kad „Mis Europa“ metu susidūrė su šokiruojančiu organizatorių elgesiu. Jie visomis priemonėmis, kaip pasakojo M. Melinčiuk, bandė sukurti melagingą įvaizdį, kad Ukrainos ir Rusijos atstovės gerai sutaria, kartu fotografuojasi ir net dėvi panašius drabužius.

„Jie privertė mane nusifotografuoti su ruse, o kai atsisakiau, grasino ir sakė, kad esu kvaila ir nieko nesuprantu. Rusė visada stengėsi sėdėti šalia manęs ir fotografuotis pati, nors aš nuolat bandžiau nuo jos pasitraukti. Neturiu jai jokių priekaištų, ji atrodė normali, bet konkurso dizaineriai specialiai davė mums tokias pačias sukneles, kad atrodytume panašiai ir kaip draugės!

Konkurso choreografas mane scenoje pasodino šalia rusės, o kai paprašiau mane perkelti, jis rusiškai pasakė: „Man nusispjaut ant karo Ukrainoje“. Per finalą šis choreografas ant manęs šaukė ir sakė, kad esu „chocholuška“, – pasakojo ukrainietė.

Po to, kai M. Melinčiuk socialiniuose tinkluose paskelbė, kad nori pasitraukti iš konkurso, organizatoriai ėmė ukrainietei grasinti.

„Jie su grasinimais net įsiveržė į mano kambarį!“ – tikino mergina.

Negana to, ukrainietė pasidalijo ir dar vienu vaizdo įrašu, kuriame, kaip ji teigė, buvo važiuojama iš konkurso su visomis dalyvėmis. Būtent tada trečiąją vietą konkurse užėmusi baltarusė Irina Maksimovič užpuolė merginą.

„Ar jūs kariaujate? O gal jūs kratote krūtis per grožio konkursą? Štai jūs, Ukraina, sakote „Baltarusija yra š*das“ ir „Rusija yra š*das“. Ukraina, kodėl išėjai kratyti savo nuogų krūtų? Kodėl tu, po velnių, atėjai į grožio konkursą?“ – galimai išgėrusi sakė Baltarusijos atstovė ukrainietei.

Šeštadienį mergina įkėlė dar vieną įrašą, kuriame verkdama sekėjų prašė pagalbos, mat po paviešintos istorijos sulaukia dar daugiau grasinimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją