Katia Aveiro socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė įrašą, skirtą savo broliui C. Ronaldo po tragiškos jo sūnaus mirties, apie kurią jis paskelbė pirmadienio vakarą.

„Mūsų mažasis angelas jau ant tėčio kelių“, – brūkštelėjo Katia, turėdama omenyje jų tėvą José Dinisą Aveiro, kuris mirė nuo kepenų nepakankamumo 2005 m. rugsėjį.

Ji pridūrė mylinti iškeliavusius savo giminaičius ir patikino, kad jos širdis liks su jais abiem.

„Telaimina jus Dievas, stiprinkite savo kelią vis labiau ir labiau“, – rašė ji.

„Mūsų mergaitė yra tvirta, stipri, sveika ir kiekvieną dieną mums parodys, kad svarbi tik meilė“, – apie gimusią Cristiano naujagimę dukrą skelbė K. Aveiro.

Katia savo įrašą papildė ir nuotrauka su savo vaikais bei Cristiano ir Georgina.


Delfi primena, kad C. Ronaldo pirmadienio vakarą socialinėje erdvėje paskelbė, kad vienas iš jo lauktų dvynukų neišgyveno – gimus dukrai mirė jo sūnus.

Įrašas socialiniame tinkle pasirašytas ir jo draugės, 28-erių Georginos Rodriguez.

„Tai didžiausias skausmas, kokį gali patirti tėvai. Tik tai, kad mergaitė iš dvynukų gimdymo metu išgyveno, suteikia mums stiprybės išgyventi šį momentą su tikėjimu ir laime. Norime padėkoti gydytojams ir seselėms už jų profesionalų darbą ir paramą“, – rašė C. Ronaldo.


Pora įrašą palydi prašymu gerbėjams suteikti privatumo šeimai šiuo sudėtingu metu.

„Mūsų berniuk, esi mūsų angelas. Mes visuomet tave mylėsime“, – rašė jie.

C. Ronaldo ir G. Rodriguez praėjusių metų spalį paskelbė, kad laukiasi dvynukų. Gruodžio mėnesį abu atskleidė, kad tai bus berniukas ir mergaitė.

Futbolininkas jau yra keturių vaikų tėvas – dvynukų Evos Marios ir Mateo (4-erių metų), vyriausiojo sūnaus 11-mečio Cristiano Jr. ir jaunėlės Alanos Martinos. Pastaroji yra bendra C. Ronaldo ir Georginos dukra, gimusi 2017 metų lapkritį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją