Praėjusią savaitę skubiai į ligoninę išgabenta Rusijos dainininkė mirė šeštadienį. Julijai buvo 38-eri metai.

Žinią apie Maskvoje užgesusią dainininkės gyvybę viešai pranešė jos atstovė, aktorė Anna Isaeva, pasidalindama trumpa žinute socialiniame tinkle.

„Prieš valandą Julijos širdis nustojo plakusi“, – skelbė ji „Instagram“ tinkle.

Tiesa, ta pati atstovė dar prieš kelias dienas Julijos gerbėjus ramino ir žinią, kad jos sveikata pakibo ant plauko vadino gandais. Netrukus po to, kai dainininkės sveikata pablogėjo, A. Isaeva nusprendė nebeslėpti esamos situacijos ir pripažino, kad jos bičiulė yra itin sunkios būklės.

„Taip, tai tiesa, ji yra labai sunkios būklės. Prie jos ligoninėje nuolat budi tėvai“, – tuomet teigė A. Isaeva.

Julija Načialova / Foto: Scanpix, Sputnik

Kiek anksčiau rusų žiniasklaida buvo pranešusi, kad J. Načialova pakliuvo į medikų rankas vienoje klinikoje dėl skubios kojos operacijos. Netrukus po to dainininkė pasijuto prastai, jos sveikatos būklė ėmė blogėti, o netrukus ji tapo kritine, todėl Julijai buvo sukelta dirbtinė koma.

Vos 38-erių dainininkė turėjo rimtų sveikatos problemų – 8 metus ji sirgo podagros liga, kuriai paūmėjus susidarė širdies ir kraujagyslių nepakankamumas. Negana to, Julija sirgo antro tipo cunkriniu diabetu.

Kovo 16 dieną Julijai buvo atlikta operacija, skelbiama, kad jai grėsė kojų amputacija.

J. Načialova buvo ne tik rusų dainininkė, bet ir žinomas TV veidas – moteris vedė populiarią pokalbių laidą „Vienas prieš vieną“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (535)