Balandžio 15 d. 36-erių K. M. Roth artimieji į socialinius tinklus įkėlė ne vieną liūdesiu dvelkiančią žinutę, rašo portalas „People“.

„Mirė mano duktė Kyle. Jinai prisilietė prie kai kurių iš jūsų gyvenimo savo pačios pašėlusiu gyvenimu kitame socialiniame tinkle“, – parašė tiktokerės motina Jacquie Cohen Roth platformoje „LinkedIn“.

K. M. Roth motina pripažino, kad jos duktė pašėlusiai gyveno ir mylėjo, o jos mirtis bus kiek suprantamesnė po kelių dienų.

Tiktokerės sesuo Lindsay Roth „Instagram“ paviešintoje žinutėje nurodė, kad „TikTok“ auditorijai pažįstama persona mirė praėjusią savaitę ir šeima kol kas nežino, kaip iš tiesų šitai atsitiko.

„Mes, šeimos nariai, dar mąstome ir sprendžiame, kaip tinkamai paminėti ir pagerbti jos gyvenimą. Žinau, kad daugeliui darė įspūdį jos humoras, sumanumas, grožis, entuziazmas nagrinėjant paskalas, energija ir kt. Ji iš tiesų turėjo begalę gebėjimų. Nuoširdžiai liūdna, kad tenka pranešti apie šią netektį“, – parašė Lindsay šalia dabar jau velionės sesers nuotraukos.

Žinutės komentarų skiltyje aktorė Julia Fox papasakojo, kokį poveikį Kyle skelbiamas turinys padarė jos gyvenimui ir pavadino ją saulės spinduliu, kurio be galo stigs.

„Realybėje mudvi nebuvome susitikusios, bet man atrodo, kad ją pažinojau. Esu be galo sukrėsta. Verkiu nuo pat tos akimirkos, kai apie tai sužinojau per „TikTok“, – parašė J. Fox (34 m.).

K. M. Roth pusseserė Laura Feibelman patikino, kad jos giminaitės daug kas jau suspėjo pasiilgti. Asmeniniame „Instagram“ puslapyje paskelbtoje žinutės savo pusseserę ji apibūdina kaip aistringiausią kada nors pažinotą žmogų ir primena įsimintiną jos posakį „Norite dar? Tuoj bus dar.“

„Ši nuotrauka buvo nufotografuota, kai ji atvyko į vieną mano šou“, – parašė L. Feibelman „Instagram“ paviešintos nuotraukos, kurioje pusseserės stovi apsikabinusios, antraštėje.