Žinią apie skaudžią netektį pranešė garsioji JAV roko grupė. Penktadienį kolegos instagrame pasidalino jautria žinute, kurioje jie savo bičiulį vadino unikalia asmenybe.

Gitaristas kartu su kultine grupe grojo dar tada, kai jie išleido albumus „Freaky Styley“, „Mother’s Milk“ ir „The Abbey Road EP“.

„Mes iš „Red Hot Chili Peppers“ šeimos norėtume palinkėti, kad Jackas Shermanas lengvai įplauktų į kitus pasaulius, kadangi jis jau iškeliavo“, – socialiniame tinkle rašė grupės nariai.

„Jackas grojo tada, kai pasirodė mūsų debiutinis albumas ir kai turėjome pirmąjį turą JAV. Jis buvo unikalus vyrukas ir mes jam esame dėkingi už gerus, blogus ir tame tarpe buvusius laikus“, – priduriama kolegų žinutėje.

Nors J. Shermano darbą su grupe labai vertina gerbėjai, jis nebuvo įtrauktas į grupės sąrašą Rokenrolo šlovės muziejuje 2012-aisiais.

Tuomet gitaristas neslėpė apmaudo ir „Billboard“ teigė: „Su manimi pasielgė negarbingai ir tai užknisa“.

Be veiklos su roko grupe, J. Shermanas taip pat dirbo su Tonio K. „Notes from the Lost Civilization“ ir Bobo Dylano „Knocked Out Loaded“ albumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)