33-ejų metų atlikėjo gedi jo žmona Kelsey bei du maži jų vaikai – dvejų metų dukra Aurelija ir vienerių metukų sūnus Bodhi.

T. Parkerio sutuoktinė dienraščiui „The Sun“ sakė: „Sunkia širdimi patvirtiname, kad Tomas šiandien ramiai mirė apsuptas visos savo šeimos. Mūsų širdys sudaužytos.

Tomas buvo mūsų pasaulio centras ir neįsivaizduojame gyvenimo be jo užkrečiančios šypsenos ir energijos.

Esame nuoširdžiai dėkingi už meilę ir palaikymą bei prašome visų susivienyti, kad Tomo šviesa ir toliau šviestų jo nuostabiems vaikams.“

„The Wanted“ nariui 4 stadijos smegenų vėžys buvo diagnozuotas 2020 metais. Tuomet medikai atlikėjui prognozavo vos 18 mėnesių likusio gyvenimo.

Nepaisant to, kad auglys buvo neišoperuojamas, T. Parkeris ryžosi uoliai gydytis, perėjo kelis chemoterapijos seansus ir net 30 radioterapijos sesijų tam, kad kuo ilgiau galėtų būti su savo šeima.

Praėjusią savaitę atlikėjas pranešė, kad apie savo kovą su vėžiu jis parašė knygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją