„Labai liūdna, kad Colinas Burgessas mirė. Jis buvo pirmasis mūsų būgnininkas ir labai gerbiamas muzikantas. Išlikę tik linksmi prisiminimai, ilsėkis ramybėje, Colinai“, – socialiniuose tinkluose rašė grupės nariai.

Muzikanto mirties priežastis kol kas nebuvo atskleista.

Liūdesio sužinoję šią žinią neslėpė ir žinomo vyro gerbėjai. Vienas jų rašė: „Labai liūdna žinia, nes mėgstu roko muziką. Jis buvo puikus muzikantas. Užuojauta jo šeimai ir draugams“.

Kiti teigė: „Man labai liūdna girdėti apie Colino mirtį, tegul jis ilsisi ramybėje!“

Pradinis grupės sąstatas buvo su jos nariais vokalistu Dave'u Evansu, bosistau Larry Van Kriedtu, būgnininku Colinu, pagrindiniu gitaristu AngusauYoungu bei gitaristu Malcolmu Youngu.

Dabartinę „AC/DC“ sudėtį sudaro Angusas Youngas, būgnininkas Philas Ruddas, bosistas Cliffas Williamsas, vokalistas Brianas Johnsonas ir gitaristas Stevie Youngas (Anguso sūnėnas).

Didžiausis grupės hitas visame pasaulyje – daina „Highway to Hell“, kuri pasiekė 17 vietą JAV ir aštuntąją JK opuose.

Colinas prisijungė prie grupės 1973 m., bet po metų buvo pakeistas, nes pastebėtas scenoje neblaivus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją