Šių metų vasario mėn. susipažinusi, o rugpjūčio mėn. susižadėjusi pora susituokė Šenbruno rūmuose.
R. Lugneris interviu leidiniui „The Local“ kalbėjo apie 57 metų amžiaus skirtumą tarp jo ir jo išrinktosios. „Viskas atitinka, išskyrus didelį amžiaus skirtumą“, - pasakojo R. Lugneris, rašo „The Telegraph“.

Statybų magnatas R. Lugneris gerai žinomas Austrijoje dėl jam priklausančio prekybinio komplekso „Lugner City“. Taip pat jis pagarsėjo dėl į kasmetinį Vienos operos pokylį kviečiamų gerai visame pasaulyje žinomų moterų, tarp kurių Raquel Welch, Pamela Anderson, Paris Hilton ir Kim Kardashian.
Socialiniame tinkle „Facebook“ savo pavardę į naująją vyro pavardę pakeitusi C. Lugner – Kelno „Playboy“ kubo zuikutis, kurios nuotrauka 2013 m. puikavosi ant Vokietijos „Playboy“ žurnalo viršelio.

„Įsimylėjusi, susižadėjusi ir ištekėjusi!” – taip C. Schmitz „Facebook“ pranešė apie savo vestuves ir patalpino vestuvinio žiedo nuotrauką. Vėliau ji taip pat parašė, kad ši diena – tai neįtikėtina ir nepamirštama patirtis.

Richardo Lugnerio ir Cathy Schmitz vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)