Anant Ambani, vieno turtingiausių Indijos žmonių sūnus, liepos mėnesį susituos su Radhika Merchant. Pranešama, kad svečių sąraše yra ir Billas Gatesas bei Markas Zuckerbergas.

Milijardieriaus įpėdinis Anantas Ambanis ruošiasi susituokti su sužadėtine Radhika Merchant per prabangią, nepaprastą šventę. Nors vestuvės bus tik liepos mėnesį, pora jau iš anksto rengia vakarėlį, kuris truks tris dienas.

Svečių sąraše yra karališkieji šeimos nariai, Bolivudo žvaigždės ir kiti garsūs žmonės. Teigiama, kad „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, Hillary Clinton, Billas Gatesas ir Butano karališkosios šeimos nariai atvyksta į šventę, kuri vyks Jamnagare, Vakarų Indijos mieste.

Kvietime į šventę pateikta išsami informacija, devynių puslapių aprangos kodas, rašo „Times“.

Iškilmės prasidės kokteilių vakarėliu, kurį pora pavadino „vakaru amžinybėje“. Antrąją dieną svečių laukia apsilankymas gyvūnų gelbėjimo prieglaudoje. Išvykoje prašoma apsirengti „džiunglių karštinės“ tema ir patariama avėti „patogius batus“.

Vėliau tą patį vakarą susirinkę žmonės dalyvaus įvairiose veiklose „Mela Rouge“ šventėje, vilkėdama „akinančius“ indiškus drabužius.

Trečią dieną svečiai bus „apsupti gamtos stebuklų“, kaip rašo „Times“, ir dalyvaus renginyje „Burčių takai“, kur jie galės susipažinti su drambliais, ropliais ir didelėmis katėmis.

Iškilmės baigsis elegantišku pobūviu, reikalaujančiu „Heritage Indian“ aprangos kodo.

Savaitgalį vyksiančio renginio metu svečių lauks Rihannos ir muzikos žvaigždės Diljit Dosanjh pasirodymas, dirbs stilistai ir vizažistai.

Pranešama, kad turtingiausias Indijos žmogus Mukesh Ambani išleido 100 milijonų dolerių prabangioms sūnaus vestuvėms.

28 metų Ambani yra jauniausias M. Ambani, „Reliance Industries“ pirmininko ir vykdomojo direktoriaus sūnus. M. Ambani užsiima telekomunikacijų, naftos ir dujų bei mažmeninės prekybos ir finansinių paslaugų sričių verslais.

29 metų R. Merchant yra taip pat turtingo verslo magnato Viren Merchant dukra. Jis yra „Encore Healthcare Private Limited“ generalinis direktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)