„Na, kaip ir dauguma žmonių, noriu būti atvira, per tą pandemiją buvau kiek atleidusi vadžias. Tai tikrai nemeluosiu į akis, kad „visą tą laiką buvau blaivut blaivutėlė“. Tikrai nebuvau, palūžau, bet susiėmiau, sugrįžau į doros kelią. Jau dvi savaitės mano gyvenime vėl nėra svaigalų. Norėčiau, kad šį kartą man pavyktų“, – sako M. Cyrus.

„Viena iš man labai padedančių mantrų skelbia: neskubėk pykti, išsiaiškink. Taigi, stengiuosi ant savęs nepykti, nepjauti, o paklausti, kas nutiko, kodėl taip pasielgiau“, – samprotauja dainininkė.

M. Cyrus, netrukus pristatysianti naują albumą „Plastic Hearts“, sako nusprendusi pažado laikytis blaivybės sulaužymo neafišuoti.

„Man tai buvo asmeninė nesėkmė, pralaimėjimas, nes nesu saiko žmogus. Ir nemanau, kad visi turi būti blaivininkai. Manau, kad kiekvienas daro tai, kas jam geriausia. Alkoholis man nekelia problemų. Man kyla problemų priimant sprendimus. Kartais jie nebūna teisingi. Šiaip esu labai disciplinuota. Tikrai labai disciplinuota. Štai kodėl man nebuvo sunku gyventi be alkoholio, nesunku ir prie jo grįžti bei vėl atsisakyti. Jeigu kažko nenoriu daryti, tai ir nedarau. Noriu? Darau. Suprantate? Tik jeigu jau nusprendžiu, sprendimo nekeičiu. Tiesiog tokia jau esu, disciplinuota“, – pasakoja M. Cyrus.

M. Cyrus taip pat prabilo ir apie blaivybės svarbą, kai tau 27 metai – būtent tokio amžiaus kovą su priklausomybėmis pralaimėjo Kurtas Cobainas, Amy Winehouse, Jimi Hendrixas, Janis Joplin ir daug kitų.

„27 gyvenimo metai man buvo metai, kai tikrai turėjau save saugoti. Tada ir nusprendžiau, kad blaivus gyvenimo būdas man priimtinas, nes netekome labai daug talentų, kai jiems buvo būtent tiek metų. Tai svarbus metas gyvenime. Arba verti naują lapą, arba užverti knygą. Labai daug kūrėjų pritrūko jėgų suvaldyti savo galią, savą energiją. Ji labai galinta, ta energetika. Aš taip pat gimiau tokią turėdama“, – tvirtina M. Cyrus.

M. Cyrus „Variety“ birželį kalbėjo, kad jau pusmetį nevartoja svaigalų ir prisipažino, kad, nors ir labai džiaugiasi tokiu sprendimu, pokytį įgyvendinti gana sunku: „Labai sunku, nes, kai esi jaunas, kiša koją stigma, neva nesi linksma. Kas labiausiai patinka? 100 proc. proto aiškumas, visą laiką save atiduodu 100 proc. Nebenoriu pabusti apdujusi. Noriu pabusti pasirengusi užkariauti pasaulį“.

Anksčiau šaltinis PEOPLE sakė, kad pradėjusi naują gyvenimo etapą M. Cyrus jaučiasi „nuostabiai“.

„Sveikdama po balso stygų operacijos ji iš naujo įvertino labai daug dalykų. Suprato, kad patinka būti blaiviai. Jaučiasi produktyvesnė ir lengviau sutelkia dėmesį, manau, kad ji bręsta“, – tvirtino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)