Į pensiją išėjęs legendinio F1 lenktynininko draugas J. Herbertas užsienio naujienų portalui bettingSites.co.uk netikėtai pateikė naujausią informaciją ir mažai žinomą faktą apie M. Schumacherio būklę.

„Iš antrų lūpų, darbuotojų girdžiu, kad jį galima rasti sėdint prie vakarienės stalo. Bet nežinau, ar tai tiesa. Iš šeimos apie tai negirdėjome, kas yra suprantama. Michaelio šeima visada stengėsi viską laikyti privačiai ir slaptai. Taip tęsėsi nuo jo lenktyniavimo laikų. Ir nemanau, kad kas nors pasistūmėjo į priekį taip, kaip norėtų daugelis iš mūsų, kurie jį pažinojo“, – kalbėjo jis.

Be to, vyras prabilo ne tik apie sveikatą, bet ir sportininko charakterį bei kartu praleistas dienas.

„Mes visi žinojome, kad jis turėjo labai rimtą pusę, siekiančią iš savęs išgauti viską, kas geriausia. Tačiau sezono pabaigoje atsipalaidavo ir pamėgo alkoholį. Tai darėme mes visi. Ir galėjome tai daryti tik kartą per metus“, – bettingSites.co.uk sakė J. Herbertas.

Michaelio Schumacherio bičiulis Johnny Herbertas

Thesun.co.uk rašoma, kad legendinis lenktynininkas vaikščiodavo po kambarius su suplėšytais marškinėliais.

„<...> Kelnės taip pat buvo suplyšusios. Bet daugiausia tai buvo marškinėliai su sagomis, kurias jis mėgdavo nuplėšti. Tai buvo linksmoji jo pusė. Tokių prisiminimų dauguma žmonių nematė, bet man apie jį išliko tik gražūs prisiminimai. Beje, jis turėjo puikų humoro jausmą, todėl tikiuosi, kad jį dar pamatysime“, – su viltimi kalbėjo garsaus vyro bičiulis.

Jis taip pat mano, kad jo sveikatos būklė gali būti panaši į tai, kaip jis atrodė iškart po incidento. Visgi J. Herbertas nepraranda vilties ateityje pamatyti savo seną bičiulį.

„Manau, kad šeima laukia, kol mokslas ką nors sugalvos. Tikiuosi, kad tai sugrąžins Michaelį, kurį visi pažinojome“, – kalbėjo jis.

Žmonių, kuriems buvo leista aplankyti žvaigždę, skaičius daugelį metų buvo griežtai ribojamas, nurodoma thesun.co.uk.

Vis dėlto šis pareiškimas apie prie stalo sėdintį lenktynininką buvo palankiai sutiktas ne visų. Dalis internautų teigė, kad tai melas, mat M. Schumacherio būklė itin sunki.

Delfi primena, kad septynis kartus F1 čempionu tapęs M. Schumacheris 2013 metų gruodį slidinėdamas Prancūzijos Alpėse patyrė sunkią, pragaištingų pasekmių sukėlusią traumą. Automobilininkas išgyveno, tačiau visiems laikams pasitraukė iš visuomenės akiračio.

Michaelio Schumacherio bičiulis Johnny Herbertas

Dėl to, kad jo žmona Corinna atkakliai saugo vyro privatumą, žinių apie lenktynininko būklę pavyksta gauti ypač retai, be to, informacija paprastai būna labai skurdi. M. Schumacheris slaugomas šeimos namuose prie Ženevos ežero ir apie jo būklę žino tik artimiausi šeimos nariai, patikimi draugai ir medicinos personalas, rašo „The Mirror“.

Vienas iš patikimųjų, turinčių prieigą prie uoliai saugomos informacijos, yra Ralfas Schumacheris, pats buvęs F1 lenktynininkas. Per neseniai duotą interviu Vokietijos žurnalui „Bunte“ jis atsisakė išsamiai kalbėti apie savo brolį.

Tačiau R. Schumacheris pateikė šiokių tokių užuominų apie brolio vaikus ir savo santykius su jais.

„Deja, gyvenimas – ne visada teisingas. Mums tenka su tuo susitaikyti, – pasakė jis, turėdamas omeny brolio tragediją. – Kai matau jo vaikus, Giną-Marią ir Micką, mano širdis džiaugiasi. Jeigu kam nors iš šeimos prireikia mano patarimo, esu pasirengęs jį duoti. Bet šiaip jie eina savo keliu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją