Buvusios pirmosios JAV ponios Melanios Trump motina mirė būdama 78-erių. Antradienį M. Turmp apie tai pranešė socialiniame tinkle X, rašo portalas PEOPLE.

„Su giliu liūdesiu pranešu apie mylimos motinos Amalijos mirtį“, – parašė M. Trump.

„Amalija Knavs buvo stipri moteris, visada sugebėjusi būti taktiška, maloni ir ori. Ji buvo visiškai atsidavusi savo vyrui, dukroms, anūkui ir žentui. Mums jos be galo trūks. Visada gerbsime ir puoselėsime jos atminimą“, – rašoma socialiniame tinkle X paviešintoje žinutėje.

Visiškai neseniai, per naujametinį renginį „Mar-a-Lago“ rezidencijoje D. Trumpas pranešė žmonėms, kad jo žmona negali dalyvauti oficialiuose susibūrimuose, nes turi slaugyti motiną.

„Melania, šauni pirmoji ponia, be galo populiari ir žmonių mylima, dabar yra ligoninėje su savo motina. Jos motina Amalija sunkiai serga, tačiau reikia tikėtis, kad pasveiks“, – pasakė D. Trumpas.

„Deja, liga labai sunki, o aš tik noriu pasisveikinti su pirmąja ponia, su kuria ką tik kalbėjausi ir kuri dabar yra Majamyje, puikioje ligoninėje. Tikiuosi, viskas bus gerai. Deja, dabar sunku, labai sunku. Ji pažįsta gal apie 95 proc. šioje salėje esančių žmonių. Mes tiesiog norime palinkėti Amalijai, kad kuo greičiau pasveiktų“, – tęsė D. Trumpas.

Melania Trump palaikė artimus santykius su savo motina ir tėvu Viktoru Knavsu (79 m.). Pastaraisiais metais Knavsų pora buvo apsistojusi „Mar-a-Lago“ – rezidencijoje, kurioje gyvena ir buvęs JAV prezidentas su žmona.

„[Amalija] artimai bendrauja su Melania ir Barronu, – portalui PEOPLE buvo sakęs Trumpų šeimai artimas šaltinis. – Visi ją myli. Ji nėra savanaudė ir rūpinasi visa šeima. Ir Melania, ir Barronas visada elgėsi labai geranoriškai [Amalijos] atžvilgiu.“

Anot šaltinio, ypač artimas Amalijai jautėsi Barronas: „Būta laikotarpių, kada Barronas daugiau laiko praleido su seneliais nei su Melania ir jau tikrai kur kas daugiau negu su Donaldu [Trumpu].“

Ir Viktoras, ir Amalija yra davę JAV piliečio priesaiką. Tai įvyko 2018 metų rugpjūtį (D. Trumpo prezidentavimo laikotarpiu) Niujorko federaliniame teisme. Kaip „ABC News“ tada sakė poros advokatas, abudu „lygiai kaip dauguma – kaip milijonai – įveikė nuostabią kelionę, kad gautų pilietybę, ir išlaukė tiek laiko, kiek reikėjo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją