Serialo „Tiesiog Marija“ siužetas sukasi apie neturtingą merginą, persikėlusią į Meksikos sostinę ieškoti darbo. Ten ji susipažįsta su aristokratu ir netgi jam pagimdo sūnų. Dėl giminaičių daromo spaudimo mylimieji priversti išsiskirti. Bėga metai. Marija, kurią vaidina V. Ruffo, tampa žinoma mados kūrėja. Jos sūnus susipažįsta su to paties aristokrato sesers dukra. Jauni žmonės įsimyli, susituokia.


Kai merginos artimieji sužino, kad ji laukiasi, mama nusprendžia išprovokuoti priešlaikinį gimdymą. Tiesiog ligoninėje pradeda šaudyti. Tuo pat metu šalia Marijos atsiduria senas jos pažįstamas, jau seniai siekiantis jos širdies. Tai sužinojęs aristokratas Juanas Carlosas skuba pas Mariją, bet patenka į avariją ir ligoninėje miršta. Po tokių skaudžių išgyvenimų Marija praranda atmintį, bet tai tik dar vienas jai likimo siųstas išbandymas.


Būtent šis serialas padėjo V. Ruffo tapo viena garsiausių aktorių. Dabar jai šešiasdešimt. Garsi moteris sėkmingai derina darbą teatre ir serialuose. Nors ir buvo padariusi kūrybinę pertrauką (kai susilaukė dvynių), karjera ir toliau klostosi puikiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją