Pastaruoju metu pasaulio žiniasklaidoje sklando žinios, jog jau kurį laiką artimai bendraujanti pora, M. Markle ir princas Harry, turėtų žengti rimtesnį žingsnį – susižadėti.

Neseniai pati M. Markle pirmą kartą viešai prisipažino, jog jos ir Harry draugystė – tikra ir labai rimta.

Būtent dėl šių priežasčių daugelio internautų akyse Meghan jau tapo kone karališkosios šeimos nare, kuriai galioja griežtesnės bendravimo socialiniuose tinkluose taisyklės, nei įprastai aktorei. Akivaizdu, kad internautai nuteisė ir įprastai norėjusį pasielgti jos kolegą, aktorių Patricą J Adamsą.

Pastarasis nusprendė pasidalyti meilia akimirka su Meghan ir paviešino asmenukę, kurioje M. Markle bučiuoja jam į smakrą. Prie nuotraukos jis prisistatė serialo herojų vardais: „Rossas ir Rachel – naujoji karta“.

Internautams nepatiko toks drąsus Patrico žingsnis.

Vakare nuotrauką paviešinęs vaikinas vos pabudęs pamatė, jog jo mobilusis telefonas tiesiog kaista nuo žinučių. Daugelyje jų, anot jo paties, buvo priekaištaujama, jog jis peržengė ribą.

„Prabudęs ryte supratau, kad gyvenu pasaulyje, kuriame negaliu apie Meghan viešinti bet ko. Man parašė tūkstančiai žmonių. Ne visi galvojo, kad tai tiesiog paprasta nuotrauka. Nesupratau, kas vyksta“, – leidiniui „Esquire“ kalbėjo aktorius.

Iš pirmo žvilgsnio nekalta nuotrauka sukėlė tokį šurmulį, jog Patricui neliko nieko kito – tik kuo greičiau ją pašalinti iš socialinio tinklo.

Meghan Markle:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)