Atidžiau pažiūrėjus, ant viršelio matyti mažas baltas lipdukas, ant kurio užrašyta „Archie knygų klubas“, rašoma thesun.co.uk. Gerbėjai ėmė spėlioti, ar lipdukas nereiškia, kad knygą padovanojo Oprah Winfrey.

Ar Sasekso kunigaikščių sūnus – jauniausias knygų klubo turėtojas?

Meghan Markle ir sūnus Archie

Daugelis rašė, kad knygelę galėjo padovanoti milijardierė TV laidų vedėja O. Winfrey, kuri 1996 m. įkūrė savo knygų klubą. Nuo to laiko praktiškai visos į klubą pasirinktos knygos tapo bestseleriais.

Vienas gerbėjas parašė: „Greičiausiai Oprah dovana, ji dovanoja ką tik vaikų susilaukusiems draugams knygų, ant kurių parašyta, kad tai jų knygų klubas. Pavyzdys – Mindy Kaling.“

Kita gerbėja rašė: „Turbūt Oprah dovana. Ji dovanoja tokias dovanas visiems draugams, kai jie susilaukia kūdikių.“

Trečia pakomentavo: „Archie knygų klubas. Ar ne dovana nuo Oprah?“

Videožinue instagrame pasidalino ir organizacija „Save the Children“ („Gelbėkime vaikus“), kuri padeda rinkti lėšas nukentėjusiems nuo koronaviruso.

Be galo į tėtį panašus Archie turi vešlius plaukus ir kelis naujus dantis. Manoma, kad filmuota Kalifornijoje, kur Meghan su Harry šiuo metu gyvena. Videožinutėje Meghan skatina Archie skaityti kartu.

Kate Middleton ir princas Williamas socialiniame tinklalapyje taip pat sveikino Archie su pirmuoju gimtadieniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)