Savo „artimiausios ateities“ planais T. Markle‘as pasidalijo duodamas interviu „Fox News“, nufilmuotame jo namuose, esančiuose Meksikos pakrantės kurorte Rosarito.

„Kreipsiuosi į Kalifornijos teismus dėl teisės artimiausiu metu pasimatyti su savo anūkais“, – pareiškė M. Markle tėvas.

„Archie ir Lili – maži vaikučiai. Jie ne politikai. Jie ne pėstininkai. Jie apskritai nėra šio žaidimo dalis. Jie taip pat yra karališko kraujo ir privalo turėti tokias pat teises kaip ir kiti karališkosios šeimos nariai“, – apie anūkus kalbėjo T. Markle‘as, veikiausiai omenyje turėdamas naujienas apie tai, kad princas Charlesas ketina iš Archie atimti karališkąjį titulą.

Verta prisiminti, kad būtent dėl bendravimo su bulvariniais leidiniais T. Markle‘o santykiai su dukterimi apkarto. T. Markle‘as kelis kartus atsiprašė dukters už bendradarbiavimą su žiniasklaida pažymėdamas, kad „gailisi to, ką padarė“. Visgi, kaip galima matyti, jis ir toliau bendrauja su žurnalistais ir atvirauja.

Naujajame interviu T. Markle‘as ne tik pareiškė apie savo ketinimus kreiptis į teismą, kad galėtų matytis su anūkais, bet ir sukritikavo dukters vyro žingsnį – kitąmet princas Harry išleis memuarus.

„Harry daugiau nebeturi ką papasakoti. Nebežinau, ką po trijų seansų su psichiatrais ir Oprah Winfrey jam dar liko pranešti visuomenei“, – prieš kamerą pareiškė T. Markle‘as.

Jis taip pat panoro žiniasklaidai papasakoti šį tą asmeniško apie dukterį. T. Markle‘as dėstė, kad Meghan dar paauglystėje svajojo apie šlovę. Tuo metu T. Markle‘as dirbo televizijoje apšvietimo režisieriumi ir buvo apdovanotas „Emmy“ už darbą muilo operoje „General Hospital“. Į apdovanojimų ceremoniją jis pasiėmė Meghan.

„Fotoaparatų blykstės, raudonas kilimas, fotografai iš visų pusių... Meghan tada atsisuko į mane ir tarė: „Tėti, aš noriu vieną dieną tapti tokia pat žymi kaip ir tu“. Aš jai atsakiau: „Man tu jau esi pati didžiausia žvaigždė, gyvenime svarbu tik šeima“, – pasakojo T. Markle‘as.

Interviu neapsiėjo ir be karalienės Elžbietos II paminėjimo. M. Markle tėvas juokaudamas pareiškė, kad džiaugtųsi galėdamas bet kuriuo metu savo namuose priimti svečius – karalienę ir visus karališkosios šeimos narius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)