Maždaug prieš savaitę ji davė interviu žurnalui „The Cut“, kurio metu vėl prisiminė, kaip nederamai su ja ir Harry elgėsi karališkoji šeima.

„Labas vakaras. Labai gera sugrįžti į Jungtinę Karalystę. Ir labai malonu vėl jus visus matyti. Šią savaitę tikriausiai ne kartą išgirsite įvairių dalykų, įskaitant tiek labai rimtus, tiek labai malonius. Visgi noriu pabrėžti pagrindinį dalyką – jūs esate ateitis. Be to, jūs esate ir dabartis. Jūs prisidedate prie teigiamų ir būtinų pokyčių būtent šią akimirką, ir todėl nepaprastai džiaugiuosi šiandien būdama jūsų draugijoje“, – kalbėjo M. Markle.

Mančesteryje įvykusiame „One Young World“ susitikime dalyvavo ir princas Harry.

„Smagu, kad mano vyras šiandien irgi yra čia, kad galėtų pamatyti, kaip gerbiu šią organizaciją, šią nuostabią organizaciją ir visus jos pasiekimus bei suteikiamas galimybes. Prieš susipažįstant su Harry, „One Young World“ daugelį metų buvo neatsiejama mano gyvenimo dalis. Vėl būdama Jungtinėje Karalystėje, šiame susitikime, tik šį kartą su savo vyru, jaučiuosi tarsi sugrįžusi į pradžią“, – mintis dėstė princo žmona.

Harry ir Meghan karališkosios šeimos narių pareigų atsisakė daugiau nei prieš dvejus metus ir nuo tada tik kartą oficialiai lankėsi Jungtinėje Karalystėje – birželio mėnesį, kai buvo švenčiamas Elžbietos II platininis valdymo jubiliejus.

Vis dėlto pora tebesulaukia didžiulio žiniasklaidos dėmesio – iš dalies dėl pašlijusių santykių tarp Harry ir jo vyresniojo brolio princo Williamo bei tėvo, sosto įpėdinio princo Charleso. Jungtinės Karalystės laikraščiai rašo, kad šio vizito metu Harry neplanuoja susitikti su Williamu. Panašu, kad broliai vis dar neišsprendė tarpusavio nesutarimų.

Su savo dviem mažais vaikais persikėlę gyventi į Kaliforniją, Harry ir Meghan nusisamdė privačią apsaugos komandą. Antradienį, rugsėjo 6 d., jie turėtų dalyvauti Vokietijoje įvyksiančiame renginyje, skirtame pasiruošimui 2023 m. suplanuotoms sužeistų veteranų žaidynėms „Invictus Games“, o ketvirtadienį, rugsėjo 8 d., – sunkiai sergančių vaikų apdovanojimų ceremonijoje Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją