Internetinis Bakingemo rūmų puslapis galimai paviešino iki šiol neskelbtą šiuo metu laukiamo karališkojo vaikelio vardą. Bandant atidaryti puslapio polapį su vardais Arthuras ir Jamesas (www.royal.uk/prince-arthur, www.royal.uk/prince-james), sugrįžtama į pagrindinį puslapį, tačiau bandant tą patį padaryti su kitais vardais, puslapis tiesiog užsidaro.

Manoma, jog kol kas tai yra didžiausia tiksliausia užuomina apie netrukus gimsiančio vaikelio vardą ir lytį. Jei tai būtų tiesa, galimai turėtų gimti berniukas, kurio vardas būtų Arthuras arba Jamesas.

Pastaruoju metu visų akys nukreiptos į šią karališkąją porą, nes Meghan netrukus turėtų gimdyti. Remiantis karališkaisiais šaltiniais, ilgai laukti tikrai nereikės, o vaikelio gimimo itin laukia ir pati M. Markle.

„Žinoma, kad ji nervinasi, kaip ir kiekviena moteris, kuri pirmąkart taps mama. Tačiau ji ir Harry nekantrauja, kada taps tėvais. Ji itin ruošėsi gimdymui ir nori, kad jis būtų kiek įmanoma natūralus. Ją labai palaikė ir mama“, – kalbėjo šaltinis.

Karališkoji pora jau ruošiasi ir pirmajai kelionei su naujagimiu, kuri jų laukia jau šių metų rudenį, kai jiedu turės keliauti į Afriką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)