27-erių metų amžiaus Kento kunigaikščio anūkę pastebėjo garsi modelių agentūra „Storm Models“, atradusi tokias gražuoles kaip Kate Moss ir Cara Delevingne, skelbia dailystar.co.uk.

Nepaisant rimtos Sasekso kunigaikštienės ir Velso princesės konkurencijos, Elžbietos II antros eilės pusseserė sulaukė sėkmės už karališkosios šeimos ribų ir demonstruoja tokių mados namų kaip „Dolce & Gabbana“ drabužius.


Aukštosios mados modelis taip pat buvo kosmetikos prekių ženklo „Illamasqua“ veidu ir dažnai sėdi pirmoje eilėje įvairiose pasaulio šalyse vykstančių madų šou metu.

Kaip rašo žurnalas „Tattler“, A. Windsor gyvena ne per toliausiai nuo Londono metro stoties Noting Hile su savo vyresniąja seserimi ledi Marina Windsor. Savo namus ji kartą pavadino „jaukiu prieglobsčiu“.

Nors karališkosios šeimos gerbėjai galbūt ją keletą kartų matė Bakingamo rūmų balkone per karinį paradą ar kitą renginį, jos žvaigždė pradėjo kilti tik 2016-aisiais.


A. Windsor mokėsi Askoto Šv. Marijos mokykloje, paskui padarė vienerių metų pertrauką ir įstojo į Edinburgo universitetą, kur studijavo prancūzų ir italų kalbas.

Be modelio karjeros, ji bendradarbiavo su tokiais prekių ženklais kaip „Azzedine Alaia“ ir „Bvlgari“ bei nurodė mėgstanti aplinką tausojančius drabužių gamintojus.

2018 m. portalui „The Telegraph“ ji sakė: „Visi žinome apie didžiulę plastiko krizę ir jos daromą poveikį mūsų planetai. Drabužių dizainas stipriai prie jos prisideda, tačiau yra būdų kovoti su šia problema.“


„Šiuo atžvilgiu Stella McCartney yra sektinas pavyzdys: kurdama savo kolekcijas ji pabrėžia, kad gali būti tvarus ir stilingas, – pridūrė ji. – Dabar tvarumo turėtų siekti kiekvienas drabužius perkantis asmuo.“

A. Windsor kasdienio gyvenimo akimirkos skelbiamos jos instagramo paskyroje, turinčioje 102 tūkst. sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)