Ir tai toli gražu ne vienintelis gana brangiai kainuojantis merginos drabužis.

Bent jau kol kas už savo garderobą aktorė moka pati, bent jau tokią informaciją turi People.com. Karališkosios šeimos nariai nemokamų dizainerių drabužių nepriima, tokia yra griežta taisyklė.

Nors asistentai, pavyzdžiui, Natasha Archer, kuri taip pat dirba ir su princo Williamo žmona Kate Middleton, bendrauja su dizaineriais ir domisi jų kūryba, tokie drabužiai niekada nedovanojami – už išsirinktus apdarus karališkoji šeima visada sumoka kūrėjams.

Po gegužės 19 dieną planuojamų vestuvių Meghan Markle biudžetas drabužiams taps dalimi pinigų, kuriuos princas Charlesas skiria sūnums Williamui ir Harry iš Kornvalio pajamų, sudarančių apie 28 mln. skaičiuojant doleriais.

Praeitais metais trijulės išlaidos viešajam gyvenimui (algos personalui ir kitos išlaidos) sudarė 4,8 mln. skaičiuojant doleriais.

Kerinti „Ralph & Russo“ kurta ir 78 tūkst. dolerių kainuojanti suknelė, kuria pasipuošusi M. Markle pozavo sužadėtuvių nuotraukoms, po paskelbimo gruodį internete sulaukė labai audringos reakcijos.

36 metų aktorė seriale „Kostiumuotieji“ paskutiniu metu už vieną seriją gaudavo 50 tūkst. dolerių honorarą, skelbia žiniasklaida.

Harry‘io grynasis turtas siekia apie 25 mln. dolerių, informuoja „Money“. Po tragiškos princesės Dianos žūties Paryžiuje 1997 metais, jos sūnūs princai pagal testamentą pasidalino 20 mln. skaičiuojant doleriais palikimą. Pinigai nukeliavo į fondą, kurio lėšomis jie negalėjo naudotis, kol nesulaukė 30 metų.

Yra šaltinių, teigiančių, kad Harry iš savo prosenelės Karalienės Motinos mirties 2002 metais gavo didesnį palikimą nei Williamas. Priežastis? Ji puikiai žinojo, kad jis nepaveldės Kornvalio kunigaikštystės turtų, kurie pagal tėvo, kuris galiausiai gaus sostą, liniją atiteks Williamui.

Mados ekspertai tvirtina, kad stilingas ir elegantiškas M. Markle stilius pastaruoju metu vis tobulėja.

Princas Harry ir Meghan Markle

„Ji pradėjo rengtis dar subtiliau ir elegantiškiau, kiek pailgėjo sijonai ir suknelės“, – tvirtina Didžiosios Britanijos stiliaus guru Hillary Alexander.

Prabangių drabužių prekės ženklo „Sentaler“ įkūrėja ir dizainerė Bojana Sentaler, kurios kūrinius neretai renkasi M. Markle (turi net penkis jos kurtus paltukus), tvirtina: „Ji moka apsirengti tiek labai rafinuotai, tiek kukliai oficialiai. Manau, kad žmonėms labai patinka jos gebėjimas pagal poreikius keisti stilių“.

„Ji puikiai supranta, kokie drabužiai fotogeniški ir gerai atrodys nuotraukose, ji apie tai visada pagalvoja ir pasiekia puikių rezultatų“, – priduria H. Alexander.

M. Markle stilius - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)