37-erių moters nėštumas į viešumą iškilo tik spalio 15 dieną, nors spėlionių buvo ir anksčiau. Tačiau dabar, kai visa Didžioji Britanija laukia žinios, kada gims M. Markle ir princo Harry vaikelis, daugelis skaičiuoja, jog jis turėtų gimti anksčiau nei gegužės pabaigoje, kaip buvo skelbiama.

Dar daugiau britų savo spėjimais dalijasi ir lažybų kontorose. Daugelio nuomone, karališkasis poros kūdikis pasaulį išvys pavasario pradžioje, rašoma news.sky.com. Tokias prielaidas jie daro stebėdami vis apvalėjančias Meghan formas.

Ruoštis vaikelio atėjimui į šį pasaulį Meghan padeda jos mama Doria. Šiuo metu moteris aktyviai mokosi rūpinimosi kūdikiais pradmenų, maitinimo ir pirmosios pagalbos. Šiuose kursuose taip pat mokoma rūpintis mama po gimdymo.

Primename, kad būtent Doria buvo vienintelė M. Markle šeimos narė, kuri dalyvavo karališkosiose vestuvėse ir neilgai trukus pradėjo planuoti kraustymąsi į Londoną, rašoma dailymail.co.uk. Pora susituokė 2018 metų gegužės 19 dieną. M. Markle, išsiskyrusi mulatė iš Los Andželo, laikoma šviežio oro gūsiu karališkojoje šeimoje, kuri, kaip dažnai manoma, yra pernelyg įsikibusi tradicijų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)