Praėjusį sekmadienį vakare M. Fox (36 m.) išpublikavo nuotraukų iš 2022 m. „Billboard“ muzikinių apdovanojimų vakaro, taip pat paviešino susirašinėjimą su savo stiliste Maeve Reilly.

„Ar tas žydras kombinezonas buvo brangus? Nes mes ką tik iškirpome tarpkojyje skylę, kad galėtume pasimylėti“, – parašė ji M. Reilly, kalbėdama apie žydrą, apgludusį ištisinį kostiumėlį, kurį vilkėjo dieną.


Stilistė atsakė: „Nekenčiu tavęs.“ Ji pridėjo tris besijuokiančius jaustukus ir pridūrė: „Sutvarkysiu.“

Šimtai gerbėjų suskubo komentuoti, o kažkas pajuokavo, kad aktorės ir dainininko santykiai išties glumina.

M.Fox susirašinėjimas

Laimė, M. Fox nereikėjo vilkėti sugadinto kombinezono per apdovanojimų vakarą. Šventiniame renginyje ji ir MGK (kurio tikras vardas ir pavardė – Colsonas Bakeris) pasirodė vilkėdami derančius juodus drabužius. Aktorė pasipuošė Davido Koma juoda suknele nuogais pečiais, mūvėjo ilgas pirštines. Jos draugas rokeris vilkėjo „Dolce & Gabbana“ kostiumą, puoštą sidabriniais spygliais, o jo manikiūras su deimantais kainavo 30 tūkst. dolerių.

Atlikdamas dainą „Twin Flame“, rokeris sukėlė kalbų, kad jie su M. Fox – ne tik susižadėję, bet galbūt jau susituokę.

„Šią dainą parašiau savo žmonai“, – pasakė jis.

Atlikęs dainą, C. Bakeris pasakė dar vieną emocionalią frazę: „O šis posmas – mūsų negimusiam vaikui.“ Tada sudainavo: „Miegok / matysiu tave savo sapnuose. / Tai viską keičia, / dabar turiu paleisti tave į laisvę.“

Pora neatsakė į klausimą, ar neketina greitai susituokti Las Vegase kaip jų draugai Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris, jie pareiškė, kad ketina atšvęsti 37-ą M. Fox gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)