Vaidmeniu filme „Transformeriai“ („Transformers“) garsėjanti 37-erių aktorė, ir vėlei planuojanti vedybas su „Emo Girl“ hito atlikėju, kuriam 33-eji, patyrė šoką, akivaizdžiai išsigando. Incidentas įvyko jai ir Machine Gun Kelly (MGK) einant iš atrakciono, rašo DailyMail.com.

Sprendžiant iš į „TikTok“ įkelto vaizdo įrašo, reperio apsauginis pastūmė menamą užpuoliką link aptvaro. Iš pradžių buvo pranešta, kad kažkoks asmuo priėjo prie MGK ir bandė išprovokuoti jį peštynėms, tačiau po naujo klipo paviešinimo nekyla abejonių, kad reperis smogė pirmas.

Stebint didžiulio internautų dėmesio sulaukusį vaizdo įrašą, matyti, kaip M. Fox atsitiktinai patenka į susistumdymą ir yra bloškiama link aptvaro, bet po akimirkos MGK suskumba jai į pagalbą. Ypač audringai įžymybių poros gerbėjai reagavo į kadrą, kuriame reperis ramina savo išrinktąją, o ji atrodo ganėtinai sutrikusi po to, kas atsitiko.

Naujajame vaizdo įraše užfiksuotos akimirkos iki konfrontacijos, taigi, pavyksta įsitikinti, kad kiek anksčiau M. Fox ir MGK žvelgė į du eilėje stovėjusius vyrus.

Netrukus akivaizdžiai suirzęs MGK prieina prie renginio lankytojų ir ypač prisikiša prie vieno iš jų veido, o tada, sprendžiant iš judesio, jam trenkia. Vyras nustumia reperį nuo savęs, o jo bičiulis šeria jam per veidą.

Portalas DailyMail.com kreipėsi į poros atstovus ir paprašė pakomentuoti incidentą.

Machine Gun Kelly ir Megan Fox

2021 m. mišriųjų kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras pavadino MGK vaniliniu reperiuku. Šitai įvyko jiems susidūrus ant raudonojo kilimo per Niujorke vykusius MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimus.

Kivirčas kilo, kai C. McGregoras ir MGK, prieš pat šou pradžią, kartu su partnerėmis M. Fox ir Dee Devlin pozavo fotografams.

Tąsyk M. Fox stojo tarp karingai nusiteikusių vyrukų, o incidentui pasibaigus apsikabino savo širdies draugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)