37 metų M. Fox su rokeriu pradėjo susitikinėti 2020 metais. Po dvejų metų pora susižadėjo. Praėjus dar vieneriems, pradėjo sklisti gandai apie galimas skyrybas.

„Toks jausmas, kad nuomonę apie jūsų santykius turi visi. Susižadėjote, tada atšaukėte sužadėtuves, dabar nežinome, kas vyksta. Kaip dabar apibūdintume savo santykius su Machine Gun Kelly?“, - paklausė A. Cooper.

„Manau, kad iš šitų santykių išsinešiau labai svarbią pamoką – tai, kad jie ne visiems. Manau, jog kol kas mūsų santykių statuso nekomentuosiu. Galiu pasakyti tik tiek – jis mano artima siena, kad ir kas benutiktų, mus jungs ryšys. Koks, tiksliai atsakyti negaliu, tačiau jis visada bus.

Daugiau nieko aiškinti nenoriu. Viskas, ką pasakei prieš tai, tiesa. Suprantu, kad žmonėms smalsu ir neaišku, kas iš tikrųjų vyksta“, - atsakė M. Fox.

M. Fox ir Machine Gun Kelly susipažino „Midnight In The Switchgrass“ filmavimo aikštelėje 2020 metais, tais pačiais metais pradėjo susitikinėti. Viešumoje pora noriai demonstravo karštus jausmus.

2022 metais aktorė ir muzikantas susižadėjo ir apie paskelbė instagrame, kur pasidalino ir pikantiška informacija, esą, tokia ypatinga proga paragavo vienas kito kraujo.

Po metų M. Fox skandalingai užsiminė, kad jos keliai su sužadėtiniu išsiskyrė, pasidalino mįslingu įrašu instagrame, o tada savo paskyrą ištrynė. Įraše buvo filmuota medžiaga, kaip lauže sudegina laišką ir krepšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)