Sumanymas filmavimo aikštelėje įdarbinti dvynes, kad suvaidintų vieną personažą, – jokiu būdu nėra kažkas novatoriško. Galima prisiminti kad ir Mary Kate bei Ashley Olsen, pasidalijusias vaidmenį situacijų komedijoje „Pilna troba“ („Full House“). Taigi, „Draugų“ („Friends“) kūrėjų mintis, kad mažąją Emmą galėtų vaidinti dvynukės, nebuvo originali.

Noelle ir Cali debiutas „Drauguose“ įvyko 2003-iaisiais, kai joms tebuvo po šešis mėnesius, rašo nickiswift.com. Jos pasirodė tik 9-ame televizijos serialo sezone ir iš viso suvaidino 11-oje serijų. Noelle ir Cali vaidino iki pat 10-ies sezonų serialo pabaigos 2004-aisiais.

Taigi, dvynukių Sheldon televizijos ekranuose nematėme jau du dešimtmečius. Argi ne įdomu, kuo jos užsiėmė visą tą laiką?


Cali ir Noelle Sheldon tuoj baigs Kalifornijos universitetą

Nuveikti kažką įspūdingesnio už pasirodymą vienoje populiariausių pasaulyje komedijų tada, kai esi kūdikis, išties sunku. Vis dėlto seserys Sheldon ir toliau vaidino projektuose. Žinoma, tuo pačiu metu jos mokėsi ir studijavo, taigi, baigė mokyklą ir netrukus baigs prestižinį universitetą.

Po „Draugų“ dvynės pasirodė 2006-aisiais išėjusiame filme „Novel Romance“ ir 2007-aisiais parodytoje televizijos serialo „Gyvenimas“ („Life“) serijoje. Nuo 2012-ųjų iki 2016-ųjų seserys atskirai suvaidino dar keliuose trumpametražiuose filmuose, o 2022-aisiais Noelle pati ėmėsi scenarijaus rašymo ir režisūros.


Jos pastangų vaisiai – du trumpametražiai filmai: „Goose Chase“ ir „The Cure to Loneliness“.

Cali ir Noelle Sheldon galėjote pastebėti ir kritikų išgirtame 2019-aisiais sukurtame antrame didesnės apimties Jordano Peele‘o darbe „Us“.

„Labai dėl to džiaugiamės, – prisipažino Cali (o Noelle linktelėjo jai pritardama) duodama interviu „FabTV“ per filmo „Us“ premjerą. – Akivaizdu, kad tai nuostabus filmas. Jis siunčia neįtikėtiną žinutę, todėl prisidėti prie jo kūrimo yra tikra garbė.“

Mokyklą dvynės baigė 2020-aisiais ir tuoj pat pranešė, kad studijuos Kalifornijos universitete Los Andžele. Sprendžiant iš to, ką dvynės skelbia „Instagram“, baigti šį universitetą jos turėtų 2024-aisiais.


Savo indėlį į „Draugus“ vertina su humoru


Na, kaipgi čia jausiesi, kai esi prisidėjęs prie visam pasauliui žinomo reikalo, bet pats ničnieko neprisimeni? „Draugų“ filmavimo laikais Cali ir Noelle Sheldon, žinia, buvo tik kūdikiai, todėl tikrai suprantamas atminties spragas jos tegali užpildyti nuotraukomis ir tėvų prisiminimais.

2020-aisiais, per interviu kanalui „Access Hollywood“, seserys Sheldon atskleidė, kad joms nebuvo leista pasižiūrėti „Draugų“ iki pradėjo eiti į mokyklą ir jos jokiu būdu neįsivaizdavo, koks neeilinis reiškinys buvo tas šou.

„Bet kai tą filmą pradėjo žiūrėti visi mūsų draugai, tuoj pasipylė „O, Dieve, juk tu Emma!“ – prisiminė Cali.

Kaip sužinojo iš tėvų, jiedvi filmavosi drąsiai ir visai nesibaimino studijoje į jas nukreiptų žvilgsnių. Atrodė, kad mažylės mėgsta dėmesį.

„Manau, buvome mieli vaikučiai, – spėliojo Cali, darydama išvadas iš to, ką buvo pasakoję tėvai. – Manau, pastoviai šypsojomės ten buvusiems žmonėms.“

Su savo sekėjais socialiniuose tinkluose seserys yra pasidalijusios nuotraukomis iš „Draugų“ filmavimo aikštelės, kuriose yra nufotografuotos kartu su Courteney Cox, Lisa Kudrow ir filme jų motiną suvaidinusia Jennifer Aniston.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją