Pasibaigus šventiniam koncertui, tarp kurio svečių buvo ir princas Williamas su žmona Kate Middleton bei savo trimis vaikais, visi karališkosios šeimos gerbėjai socialiniuose tinkluose puolė aptarinėti princo George’o pokyčius, skelbia dailystar.co.uk.

„Žinau, kad televizoriaus ekrane vaizdas gali būti truputį iškreiptas, bet panašu, kad George’as gerokai ūgtelėjo!“ – parašė vienas komentatorius. „Kaip jis sparčiai auga!“ – pridūrė kitas.

10-ies metų amžiaus būsimasis karalius jau beveik siekia mamos pečius. Kadangi Velso princesės ūgis yra 175 centimetrai, o princo Williamo – net 191 centimetras, gali būti, kad ir mažasis George’as užaugęs bus labai aukštas.
Karališkoji šeima

Kiti socialinių tinklų naudotojai pastebėjo ir princesės Charlotte ilgus plaukus, o kai kuriuos karališkosios šeimos sekėjus šokiravo princo Louiso branda. Vos penkerių metų amžiaus jauniausias Velso princo ir princesės vaikas, regis, neatsilieka nuo vyresnio broliuko ir sesutės – irgi dalyvauja įvairiuose renginiuose.

„Buvo labai smagu išvysti Louisą, jie visi atrodė šauniai. Oho, kokie ilgi princesės Charlotte plaukai, o princas George’as kaip reikiant paaugo“, – pakomentavo dar vienas internautas.

„Princas George’as labai aukštas, princesės Charlotte plaukai nepaprastai ilgi, ir negaliu patikėti, kad princui Louisui dar tik penkeri“, – pastebėjo kitas.

Šventinio koncerto proga visa kilmingųjų šeima buvo pasipuošusi stilingiausiais kalėdiniais drabužiais.

Delfi primena, kad karališkoji šeima artėjančių švenčių proga nutarė nustebinti tautiečius bei juos visame pasaulyje stebinčius gerbėjus pasidalindami kalėdiniu atviruku. Jame galima taip pat pamatyti ir ūgtelėjusius vaikus – princą George'ą, princesę Charlotte ir mažąjį princą Louisą.

Velso princas Williamas ir Catherine gerbėjus nudžiugino kasmetiniu kalėdiniu atviruku. Naujoje fotosesijoje, kurią jie paskelbė į asmeninę „Instagram“ paskyrą, galima pamatyti fotografo Josho Shinnerio darbą – juodai baltame kadre pora pozuoja su savo trimis vaikais, rašo „People“.

Klasikinė juodai balta portretinio stiliaus nuotrauka šiek tiek nustebino karališkosios šeimos gerbėjus, mat įprastai jie dalijasi spalvotomis nuotraukomis, kurios daromos lauke.

Visgi šių metų nuotrauka daryta Vindzore ir panašu, kad studijos tipo patalpoje.

Penkių asmenų šeima net susiderino tuos pačius drabužius: Catherine su dukra Charlotte vilki džinsus, o Williamas, George'as – tamsias kelnes. Mažąjį Louisą nuspręsta apvilkti šortais. Šeima taip pat kartu dėvi baltos spalvos marškinius.

Šie metai karališkajai šeimai nepaprastai svarbūs. Karaliaus Karolio III karūnavimo dieną tapo akivaizdu, kad jo sosto įpėdiniui Williamui teks daugiau pareigų, o kartu ir jo žmonai Catherine.

Šios svarbios dienos proga princas George'as taip pat tapo senelio garbės sargybinis. Vėliau tą pačią dieną princas Williamas ir Catherine su visais trimis vaikais pasirodė Bakingamo rūmų balkone palaikyti karaliaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)