Rusiją su šeima palikęs šoumenas scenoje pareiškė, kad Rusijos valdžia galėtų pasiųsti Putiną palaikančią superžvaigždę į karo zoną, vilkintį savo aptemptomis tamprėmis, kad šis ten sudarytų taiką.

Kirkorovas išliko stebėtinai ramus ir neišreiškė jokio pasipiktinimo tokiais M. Galkino šou programos elementais.

Filipas tik pasakė, kad yra pasirengęs ir tokiam įvykių posūkiui, jei Tėvynė to iš jo pareikalaus.

„Manęs niekuo neišgąsdinsi“, – išreiškė savo nuomonę garsusis putinistas F. Kirkorovas.

Jis pridūrė, kad neturi jokių piktų kėslų – net pasirengęs pasijuokti iš tokio pokšto.

Tai ne pirmas kartas, kuomet Galkinas savo šou pašiepia Rusijoje likusias ir Putiną palaikančias scenos žvaigždes, tarp kurių - ir buvęs jo žmonos A. Pugačiovos sutuoktinis Kirkorovas.

Lapkritį Lietuvoje viešėjęs Galkinas scenoje negailėjo karčių žodžių savo tėvynei. Sausakimšoje koncertų salėje humoristas nevengė pasišaipyti ne tik iš Vladimiro Putino bei jo veiksmų Ukrainoje, bet ir laidė juokelius apie garsiuosius propagandistus, bijančius atvirai pasisakyti scenos kolegas ir daug kitų šaliai agresorei nemalonių temų.

M. Galkinas yra viena tų Rusijos superžvaigždžių, kuri negaili kritikos valdžiai ir aštrių pasisakymų apie šios šalies prezidento sprendimą užpulti Ukrainą. Būtent dėl to su šeima jam teko palikti šalį, o dabar jam Rusijoje net iškelta baudžiamoji byla dėl „dezinformacijos“, negana to, vyras paskelbtas „užsienio agentu“. Tačiau išvykęs iš gimtosios šalies, humoristas gali reikšti nuomonę gerokai laisviau.

Nors humoristas ir negailėjo karčios kritikos savo tėvynei, jis teigė, jog iki šiol „atidirbinėja“ jam šalies prezidento prieš daugelį metų (jei tiksliau – 2007-aisiais) suteiktą vienintelį apdovanojimą – Tautos draugystės ordiną. Po jo drąsių pasisakymų apie šalies vykdomą politiką Galkinui su šeima teko palikti Rusiją, o dabar apie save dažnai išgirsta nebūtų dalykų – neva jį jau rado miške negyvą, kad jam buvo išluptos akys, kad į pasirodymus nebeina gerbėjai ir panašiai.

Tačiau scenos žvaigždė teigė besimėgaujantis gyvenimu užsienyje.

„Anksčiau man be galo patikdavo Jūrmaloje stebėti saulėtekius ir saulėlydžius. Dabar mėgaujuosi tik saulėlydžiais, nes saulėtekiai būna iš rytų pusės“, - užuominas apie nepasitenkinimą tuo, kas šiuo metu vyksta Rusijoje, laidė Galkinas.

Viena iš tikrai audringai susirinkusiųjų sutiktų temų buvo ir koronaviruso valdymo politika. M. Galkinas juokavo, jog karantinas Rusijoje buvo vadinamas saviizoliacija, mat žmonės būdavo priversti užsidaryti namie tik tam, kad nereiktų jiems mokėti pašalpų už negalėjimą eiti į darbą, tačiau būdavo itin lengva juos susekti.

„Visi, kurie netikėjo vakcinacija, patikėjo specoperacija“, - šaipėsi Galkinas.

Pasak jo, daugelis net nežinodavo, kaip teisingai naudoti apsaugines kaukes. Kad neišleistų joms pinigų, vienkartines kaukes žmonės dėvėdavo ne po dieną ir ne po dvi, o nutrūkusius raištelius tiesiog per naujo užsirišdavo.

„Tuomet nesuprasdavo, kodėl jų ausys vis labiau atlėpusios, o įsikišę panešiotą kaukę į kišenę, pamiršdavo, kuri jos pusė išorinė, o kuri vidinė, tačiau tai nesutrukdydavo ir toliau ją dėvėti“, - juokėsi komikas.

Jis neslėpė, jog labiausiai žavisi graikų medikais. Anot jo, šie imdavo kelių šimtų eurų kyšius iš pacientų, vietoje COVID-19 skiepo prašančių suleisti paprasčiausių vitaminų. Eurus šie iš naivuolių pasiimdavo, tačiau vis tiek šiems suleisdavo koronaviruso vakciną.