Naujajame vaizdo įraše, kurį Alos Pugačiovos sutuoktinis paskelbė savo instagramo paskyroje, jis atrodo žvalus ir atjaunėjęs. M. Galkinas šypsosi prieš kamerą, ir iš tikrųjų atrodo, kad jis „nusimetė“ 10-ies metų naštą, skelbia unian.net.

Kaip komentarų skiltyje pastebėjo socialinių tinklų naudotojai, garsiosios dainininkės vyrui akivaizdžiai išėjo į naudą gyvenimas ne Rusijoje. Tiesa, kai kurie internautai suabejojo, ar artistas iš tiesų atjaunėjo.


Komentatorių nuomone, humoristas galėjo panaudoti keletą specialių filtrų. Taip pat jie parašė:

„Maksimai, jūs atjaunėjote. Tikriausiai Izraelio klimatas taip veikia“;

„Nesupratau, ar Maksimas nukeliavo į praeitį, ar gyvenimas Rusijoje taip sendina?“;

„Ala Borisovna akivaizdžiai atjaunėjo, o Maksimas Galkinas atrodo kaip berniukas. Ar tai Izraelis taip gydo, ar Rusija taip luošina?“;

„Gal užteks tų filtrų, atrodo kaip savo žmonos anūkas. Kaip sunku gyventi nepriimant savęs“;

„Maksimai, atrodote 25-erių.“

M. Galkinas – ką A. Pugačiovos vyras sako apie Rusijos Federacijos karą su Ukraina

M. Galkinas buvo vienas pirmųjų Rusijos Federacijos (RF) artistų, pasisakiusių apie plataus masto karą su Ukraina. Jis sukritikavo agresorių Vladimirą Putiną ir išvyko į Izraelį. Dabar jis su savo vaikais ir žmona neplanuoja grįžti į Rusiją.

2022 m. rudenį Rusijoje buvo pripažintas „užsienio agentu“. A. Pugačiovos vyras pažymėjo, kad minėtąjį pripažinimą laikys nuopelnu, tačiau RF valdžia akivaizdžiai turi rimtesnių problemų nei jis. Ne taip seniai komikas ukrainiečių kalba pakomentavo savo ryšius su V. Putiną palaikančiais artistais, o 2023 m. sausio mėnesio pradžioje Dubajuje surengto pasirodymo metu M. Galkinas scenoje sušuko „Didvyriams šlovė!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją