„Tai bus pirmasis kartas, kai Lourdes ant scenos pasirodys kartu su mama“, - „The Daily Mail“ savo vienas dainininkei artimas šaltinis.

„Nors kai kurie šokiai ir atvirai seksualūs, pati Madonna iš tikrųjų labai džiaugiasi, jog Lourdes pasirodys kartu su ja“, - teigia šaltinis.

53 metų dainininkė ketina koncertuoti daugelyje šalių, skelbiama, kad jos dukra kartu ant scenos pasirodys ne visuose, tačiau daugelyje koncertų.

Tačiau jaunajai merginai reikiamos patirties netrūksta – ji jau šoko mamos dainos „Celebration“ vaizdo klipe, kurtame 2009 metais. Be to, mergina dalyvavo neseniai Londone vykusiose šokėjų peržiūrose, kur padėjo mamai rinktis komandą.

Lourdes, kurianti nemenko populiarumo susilaukusią drabužių liniją „Material Girl“ - Madonnos ir buvusio jos fitneso trenerio Carloso Leono dukra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją