24-erių metų amžiaus modelis į Metropoliteno meno muziejų atvyko pasipuošęs dizainerio Jeremy Scotto sukurtais drabužiais – rausvai violetinės spalvos bikiniu ir tokios pačios spalvos suknele. Abu aprangos elementai buvo pagražinti žvyno pavidalo blizgučiais.

Pozuodama ant legendinių laiptų, moteris su pasididžiavimu pakėlė ranką ir parodė neskustą pažastį, praneša yahoo.com.

Nors įspūdinga L. Leon apranga neabejotinai patraukė visų dėmesį, jos sprendimas nesidrovėti savo kūno ir fotografams pademonstruoti neskustas pažastis tapo viena įsimintiniausių „Met Gala“ akimirkų.

Madonna ne vieną dešimtmetį griovė nusistovėjusias normas. Regis, dabar atėjo metas pasireikšti jos dukrai. Beje, garsioji atlikėja buvo viena iš „mados“ rodyti pažastų plaukus pradininkių.

Lourdes Leon „Met Gala“ pokylyje

„Mačiau, kaip merginos elgėsi, norėdamos atkreipti vaikinų dėmesį, ir supratau, kad neketinu sekti jų pėdomis. Todėl nusprendžiau elgtis priešingai. Nenaudojau makiažo, nesidariau šukuosenos, – 2011 m. žurnalui „Harper’s Bazaar“ sakė Madonna. – Nesiskutau. Mano pažastys buvo apžėlusios.“

Šiemetinis „Met Gala“ pokylis – ne pirmas kartas, kai L. Leon demonstruoja kūno plaukus. 2018 m. ji atsidūrė pirmuosiuose puslapiuose, Niujorko mados savaitės metu ant raudonojo kilimo parodžiusi neskustas pažastis ir kojas, o po keleto savaičių tokia pačia išvaizda nestebino „CFDA/Vogue Fashion Fund Gala“ svečius. Šių metų vasario mėnesį L. Leon irgi leido žvilgtelėti į savo neskustas pažastis prekių ženklo „Marc Jacobs“ kampanijos metu.

Kiti renginio svečiai bei įspūdingi jų apdarai – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)