Superžvaigždės giminaitis papasakojo apie pavojingai didelį krūvį, privedusį prie išsekimo ir patekimo į intensyviosios terapijos skyrių, kuriame teko pragulėti kelias dienas, rašo „New York Post“.

„Porą pastarųjų dienų nė vienas nežinojo, kuria linkme pakryps reikalai. Visa šeima jau ruošėsi blogiausiam“, – leidiniui „Daily Mail“ sakė neprisistatęs šeimos narys.

Baimės ir netikrumo apimti artimieji negalėjo nė pagalvoti, kad reikia prabilti į plačiąją publiką apie galbūt netrukus įvyksiančią baisią nelaimę. Kad Madonna buvo netekusi sąmonės ir kurį laiką jos neatgavo, šeimos nariai pranešė tik trečiadienį, kai ji jau buvo išrašyta iš intensyviosios terapijos skyriaus ir perkelta į įprastą palatą. Kurioje konkrečiai Niujorko ligoninėje gydoma popmuzikos superžvaigždė, šaltiniai neatskleidžia.

„Visi patikėjome, kad galime jos netekti, – štai kokia buvo tų dienų realybė“, – vėliau sakė giminaičiai.

Kaip trečiadienį pranešė ilgametis Madonnos vadybininkas Guy‘us Oseary, jo klientė buvo hospitalizuota pavojingai paūmėjus bakterinei infekcijai.

Nors nei infekcijos tipas, nei jos sukėlėjai dar neišaiškinti, dainininkės artimieji mano, kad tikroji sveikatos pablogėjimo priežastis – ypač intensyvus repeticijų grafikas.

Šeimos nariai papasakojo, kad artėjant turui „Celebration“, kurio visi nekantriai laukė, Madonna dirbo kone iki išsekimo – repetuodavo šešias dienas per savaitę.

Kad Madonna ypač intensyviai repetuoja, patvirtino ir turo organizatoriams artimi šaltiniai. Kelias savaites iki priepuolio ji dirbo po 12 valandų per parą, sakė jie.

Iki turo po Šiaurės Ameriką ir Europą pradžios nebuvo likę nė trijų savaičių. Aišku, dabar koncertai atidėti.

„Šitai privers ją atsitokėti, – mano dainininkės šeimai artimas asmuo. – Ji tikrai negyvena taip sveikai, kaip turėtų, turint omenyje jos amžių, o per du paskutinius mėnesius privedė save iki ribos. Ji mano, kad yra jauna, nors iš tikrųjų tokia nėra. Dar ji tiki, kad yra neįveikiama.“

Madonna pripažįsta, kad dėl sveikatos pablogėjimo kaltas turas ir intensyvios repeticijos, bet tai, kad koncertai atidėti, jos anaiptol nedžiugina.

64-erių metų moterį lankantys artimieji vengia net prasižioti apie turą, kad tokios kalbos neįvarytų jai dar daugiau streso.

„Viskas, įskaitant ir šį turą, dabar nuėjo į antrą planą. Niekam neleidžiama net užsiminti apie darbo reikalus, kad ji neprarastų pusiausvyros, – sako giminaičiai. – Akivaizdu, kad ligi pat mirties pirmoje vietoje jai bus karjera ir šlovė, o ne sveikata.“
Kai iki priepuolio dar buvo likusios kelios dienos, Madonna buvo puikiai nusiteikusi.

Dar praeitą savaitę ne vieno „Grammy“ apdovanojimo laimėtoja į „Instagram“ įkėlė keletą užkulisiuose darytų nuotraukų, kurias papildė antrašte „Ramybė prieš audrą“.

Į ligoninę atgabentai sąmonę praradusiai dainininkei buvo atlikta intubacija ir ne mažiau kaip vieną naktį ji tikrai pragyveno „su vamzdeliu“. Vėliau ji sąmonę atgavo, o dabar jau taisosi.

Anot G. Oseary, popscenos karalienės sveikata gerėja ir net labai tikėtina, kad ji visai pasveiks ir sustiprės, tačiau kada bus aiškios naujos turo koncertų datos, vadybininkas nepasakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją