Savaitgalį šešių vaikų mama paviešino nemažai nuotraukų, įskaitant keletą mielų kadrų, kuriuose užfiksuotos septynerių metų amžiaus dvynukės Estere ir Stella. Viename iš jų Estere pozuoja mėgaudamasi grynu oru, kitame Stella demonstruoja ryškiai raudonas lūpas, skelbia people.com.

Tiesa, viena nuotrauka gali labai nepatikti ne tik gerbėjams, bet ir kovojojams prieš narkotikus. Popmuzikos karalienė paviešino kadrą, kuriame ji laiko lėkštę, pilną, marihuanos, o burnoje laiko, kaip manoma, suktinę. Komentaruose internautai svarstė, ar taip elgtis normalu 6 vaikų mamai, kuri turėtų būti pavyzdys ne tik atžaloms, bet ir milijonams gerbėjų visame pasaulyje.

Vakaro linksmybėms pasibaigus, garsioji dainininkė taip pat pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip ji, A. Williamsas ir Estere sėdi supamuosiuose krėsluose. Madonna paskelbė ir nemažai asmenukių, kuriose įamžintas jos „po gimtadienio pavargęs kalės veidas“.

62-ojo gimtadienio linksmybės prasidėjo praėjus vos kelioms dienoms po to, kai vyriausiasis atlikėjos sūnus Rocco Ritchie atšventė 20-ąjį gimtadienį.

„Su gimimo diena, Rocco“, – socialiniame tinkle parašė besididžiuojanti mama ir paviešino per pastaruosius du dešimtmečius su sūnumi padarytų nuotraukų. „Kaip tie 20-imt metų taip greitai prabėgo? – retoriškai paklausė ji ir pridūrė. – Myliu tave labiau, nei gali įsivaizduoti.“

Madonna dar turi 23-ejų metų amžiaus dukterį Lourdes Leon, 14-os metų amžiaus sūnų Davidą Banda ir 14-os metų amžiaus dukrą Mercy James.
Šiais metais garsenybė patyrė įvairių sužalojimų, dėl kurių buvo priversta atšaukti daugelį koncertinio turo „Madame X“ pasirodymų, kol galiausiai gastrolės buvo nutrauktos dėl koronaviruso.

Gegužės mėnesį, netrukus po žinutės apie jos kraujyje rastus koronaviruso antikūnus, Madonna prisipažino koncertinio turo metu sunegalavusi.

„Daugiau nei prieš septynias savaites Paryžiuje koncertavau sirgdama, kaip ir daugelis mano grupės narių, – rašė ji. – Tada manėme, jog tiesiog susirgome labai smarkiu gripu. Ačiū Dievui, kad dabar esame gyvi ir sveiki.“

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)