64-ių popmuzikos ikona su sveikatos problemomis susidūrė savaitgalį, praneša užsienio spauda. Be sąmonės aptiktai atlikėjai atlikta intubacija.

Ilgametis Madonnos atstovas Guy'us Oseary'is trečiadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo, kad dainininkė „užsikrėtė rimta bakterine infekcija, dėl kurios teko kelias dienas būti intensyviosios terapijos skyriuje“.

Jo teigimu, dabar žvaigždės savijauta gerėja, ji perkelta iš intensyviosios terapijos skyriaus ir sveiksta įprastoje ligoninės palatoje.

Pranešama, kad vyriausia dainininkės dukra Lordes Leon (26 m.) nuo pat pradžių buvo šalia savo motinos lovos.

Šiuo metu neaišku, kokia bakterine infekcija užsikrėtė garsi moteris. Ligų kontrolės ir prevencijos centrų duomenimis, kasmet daugiau nei 23 000 amerikiečių miršta nuo įvairių sunkių bakterinių infekcijų.

Madonna netrukus turėjo pradėti savo labai lauktą „Celebration“ turą, tačiau pasirodymai dabar atidėti dėl jos sveikatos būklės.

„Like A Virgin“ hito kūrėja turėjo surengti 53 pasirodymus visoje Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

„Šiuo metu turėsime pristabdyti visus įsipareigojimus, įskaitant turą“, – rašė Oseary'is. „Mes pasidalinsime su jumis daugiau informacijos, kai tik ją turėsime, įskaitant naują turo ir perkeltų pasirodymų pradžios datą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)