Žymioji atlikėja prisidės prie jaunimui skirtos bokso salės statybų. Šioje salėje bus rengiamos popamokinės bokso ir švietimo programos vaikams. Madonna taip pat padengs išlaidas dailės, muzikos ir kitokių priemonių, įskaitant ir „iPod“ grotuvus ir „iPad“ planšetinius kompiuterius, įsigijimui, kurios bus skirtos „Detroit Achievement Academy“ vaikams, rašo blog.wenn.com.

Žymioji dainininkė taip pat ketina skirti lėšų nevyriausybinei organizacijai „The Empowerment Plant“, kuri įdarbina benames moteris – jos daro drabužius ir papuošalus kitiems benamiams.

Tiksli pinigų suma, kurią Madonna ketina paaukoti šiems tikslams, nėra žinoma, tačiau ji patvirtino, kad šį sprendimą ji priėmė pastarosios kelionės į gimtąjį miestą metu.

„Mane stipriai įkvėpė pastangos, kurias deda tiek daug žmonių, kuriuos sutikau. Šie žmonės pasišventę padėti Detroito vaikams ir suaugusiems, kad šiems pavyktų išlipti iš skurdo. Man buvo akivaizdu, kad turiu tame dalyvauti bei padėti Detroitui atsigauti. Dalelė mano širdies visada liks Detroite, todėl esu pasiryžusi padėti savo bendruomenei“, - teigiama birželio 30 d. išplatintame Madonnos pranešime.

2013 m. liepos mėn. Detroitas paskelbė bankrotą. Šio miesto skolos siekia mažiausiai 18 mlrd. JAV dolerių (45,6 mlrd. litų). Tai didžiausias miesto bankrotas JAV istorijoje.

Naujienos apie Madonnos dosnumą pasirodė praėjus vos keletui dienų po to, kai pasklido informacija, jog jos dukra Lourdes nuo šių metų rudens pradės studijas Mičigano universitete, kur studijavo ir pati Madona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)