Informuojama, jog sandoris, kuriame minima milijonu mažesnė suma nei pageidavo žvaigždė, įvyko praeitą savaitę, skelbia usmagazine.com.

557 kvadratinių metrų ploto apartamentai 1911 metų statybos „Harperley Hall“ pastate buvo pardavinėjami nuo lapkričio. Vasarį atlikėja kainą sumažino 15 proc. – iki 19,995 mln. dolerių (53,27 mln. Lt). Skelbiama, kad D. Narula už butą sumokėjo dar mažesnę sumą.

Butą Madonna įsigijo daugiau nei prieš tris dešimtmečius kartu su tuometiniu sutuoktiniu Seanu Pennu, su kuriuo susituokė 1985 metais, o 1989 metais išsiskyrė. Tuo metu butas buvo žymiai kuklesnis – tik vėliau jis buvo sujungtais su dar keliais butais.

Kaip jau buvo minėta, apartamentus sudaro 14 kambarių, tarp kurių – šeši miegamieji, didžiulis valgomasis, virtuvė bei dvi svetainės su puikiu vaizdu pro langus ir balkonais. Apartamentuose įrengti net aštuoni vonios kambariai ir tualetai.

Apartamentų dekoru ir dizainu rūpinosi dainininkės brolis Christopheris Ciccone. „Norėjau įrengti tikrą niujorkietišką butą. Norėjau sukurti erdvę, kuri būtų ir elegantiška, tačiau ne šalta, taiki, tačiau ne nuobodi“, - dar 2007 metais žurnalui „Architectural Digest“ sakė Ch. Ciccone.

„Jai labiau patinka Niujorkas, o ne Los Andželas, nes čia ji gali atsipalaiduoti. Puikus miestas – jauti bendrumą su kitais žmonėmis, gyveni kartu su visu pasauliu, o nesi įkalintas automobilyje. Tačiau jai taip pat reikėjo vietos, kur galėtų jaustis saugi“, - apie seserį yra pasakojęs brolis.

Šiuo metu Madonna savo namais vadina kitus prabangius apartamentus Niujorke, kuriuos 2009 metais įsigijo už 32,5 mln. dolerių (86,56 mln. Lt) – iš karto po skyrybų su antruoju vyru Guy Ritchie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)