Dainininkė iliuzionistui Davidui Blaine'ui atvirai pasakoja apie praeityje vartotus narkotikus ir įkvėpimą, kurį jai suteikia jos keturi vaikai.

Paklausta apie dainą iš netrukus pasirodysiančio albumo, kurioje užsimenama apie narkotikų vartojimą, Madonna aiškiai pasako, kad visa tai jau likę praeityje, be to, tuo ji niekada iš tikrųjų nesimėgavo.

„Žinote, aš viską kartą esu pabandžiusi, tačiau vos tik pajutau kaifą, gėriau tonas vandenio, kad visa tai išsivalyčiau, – pasakojo dainininkė žurnalui. – Vos tik pajutau kaifą, galvojau tik, kaip visa tai išplauti iš savęs. Maniau, gerai, man to pakaks“.

„Daugelis žmonių vartoja LSD arba narkotikus, nes nori priartėti prie Dievo, – toliau kalbėjo Madonna. – Tačiau ten bus trumpas jungimas, tai ir yra narkotikų iliuzija, nes jie suteikia priartėjimo prie Dievo iliuziją, tačiau galiausiai tave nužudo. Jie tave sunaikina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)