Pranešama, kad 55 metų materialioji mergaitė susitikinėja su 26 metų šokėju Timoru Steffensu.

„MailOnline“ bandė susisiekti su dainininkės atstovais dėl komentaro, tačiau kol kas jie nepasiekiami.

Jaunasis šokėjas jau atostogavo su Madonnos šeima, neseniai slidinėjusia Šveicarijoje. Visoje eilėje „Instagram“ nuotraukų T. Steffensas pozuoja su trylikamečiu Madonnos sūnumi Rocco. Tai leidžia spėti, kad vaikinas jau spėjo susidraugauti su mylimosios
šeimos nariais.

Timoras savo „Twitter“ paskyroje prisistato kaip meno vadovas, choreografas ir aktorius. Jis jau turi 24 tūkstančius pasekėjų ir šis skaičius neabejotinai augs.

Kaip praneša „Radar“, Madonna su Timoru dalyvavo privačiame dizainerio Rudolpho Valentino Naujųjų metų sutikimo vakarėlyje,kuris buvo surengtas Gštade, Šveicarijoje. Vienas vakarėlio svečias leidiniui pasakojo: „Chemija tarp Madonnos ir Timoro buvo labai intensyvi“.

„Radar“ taip pat tvirtina, kad prisiekęs Madonnos priešas Eltonas Johnas buvo itin nepatenkintas tuo, kad dainininkė asmeniniame gyvenime nesnaudžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)