55 metų dainininkė taip pat prisiminė, kaip jai buvo grasinama šaunamuoju ginklu ir kaip tris kartus buvo apiplėštas jos aptriušęs butas. Ji sakė, kad iki to laiko, kai jai ėmė sektis dainininkės ir šokėjos karjera, jai kartais tekdavo „prikrauti kelnes“.

Žurnalui „Harper's Bazaar“ ji taip pat papasakojo, kaip gyveno Didžiojoje Britanijoje, santuokoje su režisieriumi Guy Ritchie, sakė, kad nėra „nieko gražiau už Anglijos kaimą“, ir atskleidė, kad šiuo metu studijuoja Koraną.

Pasakodama apie atvykimą į Niujorką iš Vidurio Vakarų, kuriuose užaugo, ji rašė: „Niujorkas nebuvo visai toks, kokį įsivaizdavau. Jis nesutiko manęs išskėstomis rankomis“.

Nuomą ji susimokėdavusi „pozuodama nuoga meno pamokoms, spoksodama į žmones, spoksančius į ją nuogą“.

„Pirmaisiais metais man buvo grasinama šaunamuoju ginklu. Buvau išžaginta ant pastato stogo, kur buvau nutempta su į nugarą įremtu peiliu, į mano butą buvo įsilaužta tris kartus. Nežinau kodėl; neturėjau nieko vertinga po to, kai jie pirmą kartą pasiėmė mano radiją“, - pasakojo ji.

„Tie aukšti pastatai ir Niujorko dydis gniaužė man kvapą. Įkaitę šaligatviai ir eismo triukšmas, ir žmonių, skubančių pro mane gatvėse, elektra buvo šokas mano neuromediatoriams“, - tęsė ji.

„Jaučiausi taip, lyg būčiau prisijungusi prie kitos visatos. Jaučiausi kaip karys, besibraunantis pro minias, kad išgyventų. Kraujas pulsavo mano gyslose, buvau pasirengusi išgyventi“, - rašė Madonna.

„Jaučiausi gyva. Bet taip pat kroviau į kelnes ir ėjau iš proto dėl visur tvyrančio myžalų ir vėmalų kvapo, ypač – mano buto trečiame aukšte prieangyje“, - rašė dainininkė, kuri praėjusį kartą gastroliavo 2012 metais.

Material Girl“ atlikėja, kurios karjera apima ne tik tokius hitus kaip „Like a Virgin“, bet ir vaidmenis filmuose bei 1992 metų knygą „Sex“, parašė straipsnį prie mados nuotraukų, kurioms pozavo su tipiškais provokuojamais reikmenimis, tarp jų – kauke ir kardu.

Apibūdindama kiekvieną savo gyvenimo dešimtmetį, ji rašė, kad būdama dvidešimt kelerių tapo popmuzikos žvaigžde, eidama ketvirtą dešimtį metų priėmė Kabalą, o eidama penktą dešimtį ištekėjo už G.Ritchie ir persikraustė į Didžiąją Britaniją.

„Persikraustymas į užsienio šalį man atrodo labai drąsus aktas. Man tai nebuvo lengva ... Nesupratau barų kultūros. Nesupratau, kad į atvirai rodomas ambicijas šnairuojama. Ir vėl jaučiausi vieniša, - pasakojo Madonna. - Bet ištvėriau ir radau savo kelią, ir man ėmė labai patikti anglų sąmojis, Jurgių epochos architektūra, angliškas pyragas ir Anglijos kaimas. Nėra nieko gražiau už Anglijos kaimą“.

Madonna ir G.Ritchie 2008 metais išsiskyrė ir po dešimtmečio ji vėl grįžo į Niujorką.

„Pradėjau kurti filmus, o tai turbūt sunkiausias ir didžiausią pasitenkinimą teikiantis dalykas, kokį tik esu dariusi. Statau mokyklas mergaitėms islamiškose šalyse ir studijuoju Koraną. Manau, kad svarbu studijuoti visus šventraščius. Kaip man visuomet sako mano draugas Yamanas, geras musulmonas yra geras žydas, o geras žydas yra geras krikščionis ir taip toliau. Visiškai sutinku“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)