Paklausta, kaip M. Jacksono mirtis paveikė Paris, kuri anksčiau šiais metais pati mėgino nusižudyti, emocijų apimta D. Rowe atsakė: „Ji buvo priblokšta… Jos gyvenimas baigėsi. Ji nesijaučia taip, tarsi gyventų.“

Buvusi M. Jacksono žmona taip pat atskleidė, jog iki bandymo nusižudyti kiekvieną dieną bendraudavo su savo dukterimi. Paris tebegydoma vienoje gydymo įstaigoje neskelbiamoje vietoje, rašo radaronline.com.

Žirgus auginanti moteris prisiekusiesiems taip pat sakė, kad jai kėlė nerimą dažni M. Jacksono vizitai pas gydytoją daktaro Arnoldo Kleino klinikoje, kur ji kadaise dirbo.

„Nesuprasdavau, kodėl jis atvykdavo pas gydytoją net du kartus per savaitę. Man ne visada būdavo aišku, ką jis nori pasidaryti“, - teigė D. Rowe, pridurdama, jog būgštavo, kad jis veikiau norėdavo gauti vaistų, o ne gydytis odos ligą kolageno injekcijomis.

Duoti parodymus D. Rowe pakvietė koncertų organizatorė „AEG Live“.

Tačiau ji nesirodė teisme, kol nebuvo į jį pašaukta. Ji taip pat pareiškė, jog neliudys nė vienos pusės naudai.

M. Jacksono motina Katherine savo byloje tvirtina, kad „AEG Live“ yra atsakinga už jos sūnaus mirtį, nes nesugebėjo tinkamai prižiūrėti ir kontroliuoti asmeninio jo gydytojo Conrado Murray, kuris buvo nuteistas dėl netyčinio superžvaigždės nužudymo.

Ketvirtadienis buvo jau 70-oji parodymų davimo diena šioje byloje ir teisėjas prisiekusiesiems pranešė, kad jie negalės pradėti savo svarstymų iki rugsėjo pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)