C. Murray, M. Jacksonui suleidęs mirtiną anestetikų „Propofol“ dozę, kuri 2009 metų birželį nusinešė popmuzikos karaliaus gyvybę, kalėti buvo nuteistas 2011metų lapkritį. Bausmę jis atlieka vienutėje, tačiau turi galimybę naudotis televizoriumi ir mobiliuoju telefonu.

Pirma laiko jis bus paleistas dėl gero elgesio už grotų ir tam, kad būtų sumažinta našta perpildytai kalėjimų sistemai.

„Jis buvo pavyzdinis kalinys ir vadovybė dėl gero elgesio bei perpildytų Kalifornijos kalėjimų suteikė jam galimybę išeiti į laisvę pirma laiko“, - sakė vienas šaltinis.

Tačiau sprendimas paleisti gydytoją įsiutino „Thriller“ žvaigždės šeimą, įskaitant jo vaikus – 16 metų Prince`ą, 15 metų Paris ir 11 metų Blanketą.

M. Jacksono motina Katherine sakė: „Tai neteisinga. Aš niekada negalėsiu pamatyti savo sūnaus, o jo motina galės jį išvysti“.

Vienas šaltinis laikraščiui „Daily Mirror“ pridūrė: „Jie laiko C. Murray Michaelo žudiku. Jis atėmė iš jų sūnų ir tėvą“.

„Sprendimas paleisti jį vos po dvejų metų jiems reiškia įžeidimą. Jie vis dar mano, kad jį reikėjo teisti dėl žmogžudystės“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)