Štai ką žurnalistams pasakojo pareigūnai. Maždaug apie 1 valandą nakties M. Gibsono automobilį, kuriame sėdėjo ir žavi keleivė, patikros punkte sustabdė policija – pareigūnai tikrino vairuotojų blaivumą. Pikantiška detalė – būtent tame pačiame kelyje (Ramiojo vandenyno pakrantės plente) 2006 metais už vairavimą apsvaigus nubaustas aktorius garsiai išsakė neapykantą žydams.

Pareigūnai šeštadienį aktoriaus paklausė, ar jis vartojo alkoholį. Atsakymas buvo neigiamas, ir pareigūnai neturėjo jokio pagrindo įtarti priešingai.

Tačiau kilo viena problema. Pareigūnai M. Gibsono paprašė pateikti vairuotojo pažymėjimą, o aktorius jo su savimi neturėjo. Tada jo buvo paprašyta kartu su policininkais apsilankyti patikros poste. Tą akimirką M. Gibsonas velniškai įsiuto. „Kodėl jūs prie manęs priekabiaujate?“, - ant pareigūnų ėmė šaukti aktorius. Paklaustas, kodėl pakėlė balsą, jis atsakė: „Turėjau bėdų su Malibu pareigūnais ir anksčiau“.

Įtampa atslūgo pareigūnams M. Gibsonui įteikus perspėjimą. Aktorius nusiramino ir nuvažiavo savais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)