22 m. dainininkė, kuri neseniai pozavo nuoga su savo augintine Buba Sue leidiniui „Paper“, teigė laikanti savo seksualumą ir lyties suvokimą laisvu, rašo dailymail.co.uk.

„Esu atvira kiekvienam, kuris yra sulaukęs pilnametystės, ir jei tai nesusiję su gyvūnais, – aiškino ji. – Esu atvira viskam, kas legalu. Esu atvira visiems suaugusiems, kiekvienam, kad sukakę 18 m.“

M. Cyrus toliau įrodinėja, kad visiškai priima savo seksualumą, demonstruoja nuotraukose nuogą kūną – krūtis, plaukus pažastyse ir intymesnėje vietoje, kurią netgi yra papuošusi spalvingais aksesuarais.

Pvz., vienoje nuotraukoje ji stovi iškėlusi rankas į dangų, matosi plaukai pažastyse, rožine spalva nudažyti krūtų speneliai ir spalvingais karoliukais papuošta intymi zona.

Kitoje nuotraukoje jos kūnas išmargintas įvairiomis geometrinėmis figūromis.

Interviu apie savo seksualumą dainininkė pabrėžė – kadangi nelaiko savęs griežtai vaikinu ar mergina, jai nereikia, kad partneris laikytų save griežtai vaikinu ar mergina.

Miley Cyrus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)