22 metų vaikinas ir jo advokatė prašė teisėjo elgtis atlaidžiau, tačiau prašymas nebuvo išgirstas. Advokatė Whitney Boise teisme kalbėjo, kad jos klientas „norėtų būti laikomas geru žmogumi, o ne našta visuomenei“.
Tačiau teisėjas Monte Campbellas, argumentuodamas nuolat pažeidžiamomis lygtinio paleidimo sąlygomis, nusprendė vaikiną šį kartą pasiųsti į kalėjimą.

J.Heltas 2010 metais buvo sulaikytas dėl chuliganizmo. 2011 metais jis nustojo laikytis pas pareigūną, atsakingą už jo lygtinį paleidimą, ir atsisakė dirbti viešuosius darbus.

Jaunasis benamis,atlydėjo Miley Cyrus į MTV videomuzikos apdovanojimų ceremoniją rugpjūčio mėnesį. M.Cyrus leido jam atsiimti jos apdovanojimą už geriausią metų vaizdo klipą.

Popmuzikos žvaigždė apsimetė, kad J.Heltas yra jos naujasis vaikinas, kai jiedu Los Andžele žengė raudonuoju kilimu, bet savo tikrąją tapatybę jis atskleidė tada, kai M.Cyrus nusiuntė jį į sceną atsiimti jos apdovanojimo už klipą „Wrecking Ball“.

Sakydamas padėkos kalbą, jis pasakė: „Ačiū jums visiems, mano vardas yra Jesse ir priimu šį apdovanojimą 1,6 mln. pabėgusių ir benamių jaunuolių Jungtinėse Valstijose, kurie šiuo metu badauja, yra pasimetę ir bijo dėl savo gyvybės, vardu. Žinau tai, nes esu vienas šių žmonių. Nors gatvėse galbūt buvau jums nematomas, turiu daug tokių pačių svajonių, kurios šįvakar čia atvedė daugelį iš jūsų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)