Tačiau, regis, jai nerūpi kritikų nuomonė, nes šiandien viename socialiniame tinkle ji paskelbė dar vieną nuotrauką, kuriai nusifotografavo pusnuogė, užsidėjusi tik juodą nėriniuotą liemenėlę ir nusmauktus džinsus. 

Smulkaus sudėjimo superžvaigždė guli ant vonios kambario grindų, užmerkusi akis. Savo rankas ji yra iškėlusi virš galvos, atidengdama pažastyse želiančius plaukelius.

Iš pirmo žvilgsnio gerbėjams gali pasirodyti, kad ji miega. Taip pat kyla abejonių, ar M. Cyrus mūvi kelnaites: iš nuotraukos atrodo, kad ji jas pamiršo.

Tačiau pagrindinis klausimas: kieno koja matyti fotografijoje?! Kadro kampe, šalia M. Cyrus užpakaliuko, išlindęs žvilgantis, juodos spalvos vyriškas batas.

Tačiau, regis, žvaigždė tiesiog kopijavo vieną pozą iš neseniai įvykusios mados fotografų Merto ir Marcus fotosesijos, kurioje ji buvo išsitepusi blizgučiais ir prisiglaudusi prie vieno modelio vyro.

LadieZZZZ whooooo ❤️ Drake LOL

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)