Anot 25 metų amžiaus M. Cyrus, jai vaikystėje buvo suteikta per daug pareigų ir privilegijų. Jai tekdavo ne tik spėti laiku pasidaryti makiažą prieš filmavimus, tačiau ir lankyti mokyklą, ruošti namų darbus ir balansuoti tarp normalaus paaugliško gyvenimo ir žvaigždės kasdienybės.

„Jie taip pat apvilkdavo mane, žinote, taip, kad vaikams tai tikrai atrodydavo keista. Atrodydavau kaip vaikų grožio konkurso dalyvė“, – pasakojo ji apie laikus kai vaidino savo dvynę Hannah Montaną savo tėvo Billy Ray Cyrus kurtame seriale.

„Manau, kad tai tapo taip populiaru ir patiko žmonėms, nes Hannah atrodė reali. Man patiko būti šiuo personažu. Ji buvo tarsi realus žmogus, o ne tik personažas ir žmonėms tai patiko.

Tačiau darėsi vis sunkiau kai reikėdavo vykti į turus kaip abu personažai. Buvau ir ji, ir aš pati viename. Manau, kad tai labai paveikė dabartinę mane. Tai labai pažeidė mano psichiką ir suaugusią asmenybę“, – prisiminė „Grammy ir „Golden Globe“ laimėtoja.

Šiuo metu „The Voice“ teisėja esanti scenos atstovė interviu metu taip pat pasigyrė jau aštuonis mėnesius nevartojanti jokių narkotikų ir aiškina, kad tai susiję su turais.

„Vienintelė priežastis, kodėl šiuo metu nedalyvauju jokiuose turuose – mano kiaulės. Taip labai myliu savo kiaules“. Miley viso augina 17 gyvūnų, tarp kurių ir šunys, ir kiaulės.

OMG BB EMU & PIG PIG

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus) Янв 18 2017 в 8:10 PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)