Tą patį vakarą 47-erių metų amerikiečių popmuzikos žvaigždė visų dėmesį prikaustė įžengdama į Niujorke veikiantį Philippe Chow vardo restoraną, praneša „Daily Mail“.

Akį ypač traukė šiai išeigai pasirinktas vakarinis apdaras – kiekvieną figūros linkį išryškinanti ir iškilią krūtinę pabrėžianti juoda suknelė su išties atvira iškirpte.

Buvo akivaizdu, kad gana drąsiai įspūdingus apvalumus demonstruojanti dainininkė jokiu būdu nesirengia atsisakyti sau būdingo seksualaus įvaizdžio.

Be įmantrių šukuosenų apsieinančios hito „All I Want For Christmas“ atlikėjos plaukai laisvai krito žvilgančiomis švelniomis garbanomis.

Mūvėdama bateliais su įspūdingo aukščio pakulne M. Carey atrodė visiškai atsipalaidavusi, kai žengė link restorano salės, kurioje ketino atšvęsti išties nusisekusį pasirodymą.

Per ranką ji buvo persisvėrusi gyvatės odos rankinę, veikiausiai prigrūstą pačių būtiniausių kiekvieną akimirką galinčių praversti daiktų.

Popmuzikos princese tituluojamos dainininkės įvaizdį papildė subtilių atspalvių makiažas.

Ant M. Carey rankos piršto blykčiojo įmantrus drugelio formos žiedas.

Dar prieš kelias valandas popmuzikos pasaulio diva siautėjo scenoje šokdama dabartinio savo širdies draugo – 34 metų šokėjo Bryano Tanakos glėbyje.

Dviejų atžalų motina, didžiam auditorijos susižavėjimui, pasikvietė į sceną ir savo vaikus – dvynukus Moroccaną ir Monroe.

Atskiro žodžio vertas ir dainininkės sceninis apdaras: siekdama pribloškiančio, tiesiog akinančio įvaizdžio M. Carey sau būdingu stiliumi pasirinko peršviečiamą blizgučiais siuvinėtą suknelę.

Suknelė leido išryškinti ilgas turtingų formų kojas ir apvalius klubus. Kad nebūtų peržengta padorumo riba (bet ne daugiau!), tam tikras kūno vietas subtiliai dengė auksu žibantys blizgučiai.

Koncerto pradžioje M. Carey atliko vieną iš naujausių savo kūrinių „I'm That Chick“, deja, nė iš tolo neprilygstantį jos šlovės metų hitams, tokiems kaip „My All“, „Always Be My Baby“ ar „One Sweet Day“.

Motiniški M. Carey jausmai puikiai atsiskleidė jai atliekant dainą „Always Be My Baby“ su šalia scenoje stovinčiais savo vaikais.

Galima priminti, kad šiuo metu M. Carey ir L. Richie turas „All The Hits“ jau persirito į antrą etapą.
Po šeštadienio vakare įvykusio grandiozinio koncerto „Madison Square Garden“ arenoje Amerikos įžymybių dueto dar laukia pasirodymai Bostone, Čikagoje, Kanzas Sityje, Denveryje, Edmontone ir Vankuveryje. Paskutinis turo koncertas turėtų įvykti Siatle rugsėjo 5 d.

Turint omeny ne visiškai nusisekusią M. Carey metų pradžią, paženklintą tam tikrais nesklandumais per prieškalėdinį pasirodymą, pastarojo koncerto sėkmė dainininkę turėtų ypač džiuginti.

Tąsyk net porą kartų iš eilės buvo paleistas ne tas dainos „Emotions“ įrašas, be to, kaip vėliau pranešė įžymybėms skirta svetainė TMZ, sutriko ir M. Carey ausinių veikimas.

Kai ir per antrą kūrinį – „We Belong Together“ – nesėkmės nesiliovė M. Carey, atrodo, ne juokais susinervino, mat teko pripažinti, kad ir vėl buvo paleista ne ta dainos versija.

Keletą žodžių dera tarti ir apie pribloškiantį L. Richie pasirodymą. Šis sidabru žibančiu švarku pasidabinęs 68-erių metų atlikėjas pademonstravo tikrą vidinės energijos proveržį.

Publika tiesiog šėlo girdėdama tokius hitus kaip „Dancing on the Ceiling“, „Brick House“ ir „Running With The Night“, o neblėstantis L. Richie sąmojis neabejotinai pakėlė nuotaiką net didžiausiam pesimistui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)