J. Archarova tapo Andrejaus Malachovo pokalbių laidos „Pust govoriat“ (Tegul kalba) viešnia. M. Bašarovas ir J. Archarova susipažino socialiniame tinkle. Jų romanas vystėsi itin sparčiai, jau po kelių mėnesių pora susituokė.

„Atrodė, kad mes pažįstami jau visą gyvenimą. Pasidaviau jausmams. Kas nutiko vėliau, man pačiai lieka neįminta paslaptis... Pastarieji keturi mūsų bendro gyvenimo mėnesiai buvo labai sunkūs. Vyras vis rečiau pasirodydavo namuose, prasidėjo barniai, skandalai, nebesupratome vienas kito, nesusikalbėjome. Sočyje apsvaigęs nuo alkoholio Maratas trenkė man per veidą, pasipylė kraujas. Kitą dieną susirinkau daiktus, išvažiavau į Maskvą, norėjau skirtis“, – pasakoja aktorė. Sutuoktiniams tąkart vis dėl to pavyko susitaikyti, tačiau neilgam – panašu, kad spalį įvykęs konfliktas šeimą galutinai išskyrė.

„Žiūrėjo į mane stiklinėmis akimis ir puolė, smarkiai sumušė. Visa buvau paplūdusi krauju. Žiūrėjo į mane su panieka ir piktdžiuga: „Na ką, motin, gavai?“. Ir išspyrė iš namų. Po šio įvykio nusimoviau vestuvinį žiedą. Galiu patvirtinti, kad tą naktį jis buvo girtas. Vis dar nesuprantu, kodėl vyras prieš mane pakėlė ranką. Žinojau, kad ryt turės filmuotis, todėl raginau eiti į miegoti. Jis man atsakė užgauliodamas tiek mane, tiek mano tėvus. Susidūriau su tokia agresija! Mušė per galvą, veidą. Bandydama apsisaugoti pelenine išmušiau durų stiklą. Tada sulaukiau smūgio tiesiai į nosį. Visur buvo vien kraujas. Niekas man nepadėjo, nors namuose tuose dar buvo ir buvusios Marato mylimosios motina, ir jo duktė. Kai mane išmetė iš namų, paskambinau tėvams, jie atvyko manęs pasiimti. Užėjo į namus, o Maratas jiems ir sako: „Mums su Katia viskas gerai!“. Tėvai mane nuvežė į ligoninės priimamąjį, kur gydytojai diagnozavo smegenų sutrenkimą ir nosies lūžį. Praėjo jau nemažai laiko, tačiau vyras man taip nė karto ir nepaskambino. Tik žinutę atsiuntė: „Katia, kada pateiksi skyrybų dokumentus?“, – pasakoja vyro smurtą patyrusi moteris.

J. Archarova prisipažino norėjusi nutylėti šeimos tragediją, tačiau istoriją paviešino buvusi M. Bašarovo mylimoji Elizabeta Krucko. Aktorė kategoriškai paneigė gandus, esą ji pati kenčia nuo priklausomybės alkoholiui.

„Liza prieš mane surengė tikrą šmeižto kampaniją, išvadino mane alkoholike, bėgiojančia paskui vyrą su peiliu rankoje. Kodėl tada mūsų namuose gyveno jos dukra? Kažkokie dvigubi žaidimai“, – tvirtina J. Archarova. Moteris su vyru nebendrauja jau mėnesį.

„Pradėjau vaikščioti, šypsotis, nors priežasčių džiaugtis, savaime suprantama, nedaug. Kreipiausi į psichologą, nes raminamieji nepadėjo. Tiesą sakant, norėjau gelbėti šeimą, tačiau gydytoja mane perspėjo: jeigu nepaliksi vyro, geriausiu atveju liksi neįgali. Mūsų niekas nebesieja. Maratas iš manęs išmušė visą meilę. Gyvenimas jį ir taip nubaus, jis jau prarado žmogų, kuris jį mylėjo, nuoširdžiai, be jokios priežasties. Maratas mano tėvams žadėjo nešiosiantis mane ant rankų. Kas galėjo pagalvoti, kad teks saugotis mylimo vyro. Tiek man, tiek Maratui tai buvo pirmoji oficiali santuoka. Skaičiavome dienas, kada būsime vyras ir žmona. Dar ir dabar negaliu patikėti, kad mums taip nutiko“, – teigia J. Archarova.

„Buvusios Marato mylimosios klausiau, ar jis ją mušdavęs. Ji atsakė, kad galėjo stumtelėti, tačiau nemušė. Nors esu girdėjus visai kitą istoriją. Užuot galvojusi, kaip mane apšmeižti, ji galėjo savo dukros tėvą nuvesti pas specialistą. Neįsivaizduoju, kaip kitaip būtų galima išspręsti šią problemą. Pirmus mūsų bendro gyvenimo mėnesius nepastebėjau, kad Maratas turi problemų dėl alkoholio. Yla iš maišo išlindo Sočyje. Kalbėjomės apie tai, kai diskutavome apie bendrus vaikus. Aš jam pasakiau tiesiai šviesiai: „Mums nebe 16 metų. Reikia galvoti apie savo sveikatą“. Tačiau bėdos niekur nedingo. Kalbėjome apie kodavimą, tačiau Maratas nesutiko: „Man to nereikia. Pats galiu liautis gėręs“. Deja, taip nenutiko. Netrukus prasidėjo melas. Sakydavo, kad reikia filmuotis, o iš tikrųjų su buvusia mylimąja vykdavo žvejoti. Kai man prisipažino, kiek uždirbamų pinigų atiduoda Lizai, buvau šokiruota. Puikiai suprantu, kad prieš ją jis jaučia kaltę, suprantu, kad turi dukrą, tačiau vis tiek tai man atrodo labai keista“, – teigia vyro žiauriai sumušta aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)