Užuot atsidavęs vedybiniams malonumams, atlikėjas toliau intensyviai ruošiasi pasaulinėms gastrolėms. Jį VilniausSiemens“ arenoje bus galima išgirsti jau spalio 6 dieną.

Dienraštis „Sunday express“ pranešė, kad keturisdešimtmetis daininkas Jamesas Bluntas šeštadienį vedė savo sužadėtinę Sofiją Wellesley. Pora susižadėjo 2013 m. gruodį, po vienerių metų draugystės. J. Bluntas žiniasklaidai ne kartą pasakojo kaip džiaugiasi sutikęs tokią moterį kaip Sofija.

„Sofija yra labai suprantinga, ji visada mane palaiko. Net kada žiniasklaida mane perša su vis kita moterimi, ji išlieka rami ir pasitikinti. Reikia būti stipriu žmogumi, kad tai pakęstum. Džiaugiuosi, kad ji yra būtent tokia“, – „Dailymail“ anksčiau sakė atlikėjas.

Prieš tai atlikėjas susitikinėjo su supermodeliu Petra Nemcova ir skandalingai pagarsėjusia aktore bei drabužių dizainere Lindsay Lohan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)